Inwijding

 

Wat is een Spirituele inwijding ?

Een Spirituele Inwijding is een boodschap voor jou diepste innerlijke zelf, deze ontvang je puur en zuiver in je hart.

Tijdens de Spirituele Afstand Inwijding ontvang je je eigen afstemming in energie vanuit het Universum. Deze inwijding wordt op afstand gegeven. Net zoals je mensen op afstand kan behandelen, kun je ook een inwijding doorgeven op afstand. Dit doen we met een bal van energie (Chi Bal) ,die we in tijd en ruimte klaar zetten voor onbepaalde tijd in de kosmos.De ontvanger bepaald zelf wanneer deze opgehaald wordt.

Bij elke inwijding ontvang je per mail duidelijke instructies over hoe je de inwijding naar je toe kunt halen en hoe je jezelf ervoor kunt openstellen. Daarbij ontvang je een handleiding met informatie over het systeem en instructies over  hoe je zelf met de energie kunt gaan werken. Bij voorkeur maak in een afspraak op afstand voor de inwijding waarbij we op het zelfde moment zijn afgestemd op het ontvangen en doorgeven. Ook is het mogelijk om de inwijding door middel van een Chiball in ontvangst te nemen. Na de inwijdingen vindt er meestal een reinigingsproces bij jezelf plaats. Dit betekent dat oude stukken en datgene wat jou niet meer dient naar boven kunnen komen om los te laten.

Maar je kunt een inwijding ook krijgen op afstand op een tijdstip en dat ik je dan inwijd via skype als je dat prettiger vindt maar als je de inwijding toch liever een op een wilt ontvangen dat kan dan natuurlijk ook ik laat het geheel aan jou overwat voor jou het fijnst voelt.

 

Hoe ervaar je de inwijding?

De zender stuurt met intentie via de kosmos de inwijding door naar de ontvanger en deze kan op een geschikt moment de inwijding via de call-in methode ontvangen. Door een rustige omgeving op te zoeken en een moment van meditatie te doen, om je volledig te kunnen ontspannen, kan je de inwijdingsproces laten plaatsvinden. Afhankelijk van de soort inwijding kan het proces 10 tot 20 minuten duren. Dit kan verschillen per persoon. Elke inwijding die vanuit onze intentie wordt doorgegeven zal bij de ontvanger datgene tot stand brengen wat de bedoeling is.

 

Is de Inwijding op Afstand Veilig ?

De inwijding op afstand is volkomen veilig en beschermd tijdens het sturen en het ontvangen van de chi bal er kunnen geen schadelijke energieën mee gestuurd worden. Een voordeel van deze inwijdingen is dat het een eenvoudige methode is en dat het gehele proces vanuit de kosmos wordt geregeld. Als je meerde afstandsinwijdingen wil doen kan dat uiteraard , maar tussen de inwijdingen moet er zeker 3 tot 5 dagen rust zijn, zodat de inwijding op een goede manier kan inwerken en ontvangen worden.

 

AANBOD AAN AFSTANDSINWIJDINGEN

Wat ontvang je na betaling :

-1  inwijding
-Digitale handleiding
-Digitaal certificaat op uw naam
-Hulp en ondersteuning indien nodig

MAHATMA ENERGIE INWIJDING

Mahatma-energie

Mahatma betekent letterlijk "Grote Ziel" . De Mahatma-energie komt rechtstreeks van de Bron en is een van de meest zuivere energie die beschikbaar is voor genezing. Deze vorm van helende energie bevat ook het volledige spectrum oftewel alle kleuren die verbonden zijn met de Bron. Deze energie kent ook de hoogste trillingsfrequentie.

Mahatma Healing brengt balans en harmonie in je leven, ruimt emoties op en geeft energie. Mahatma energie verlicht verschillende lichamelijke, bewegende en spirituele klachten, ruimt resulterende blokkades op, reinigt chakra's en meridianen en helpt bij herstel van ziekte, herstel balans in je leven en biedt antwoorden en herstelde vragen.

Je kunt de energie tot 3 x per dag bewegen en in gedachten op alles gericht worden wat een oplossing, verheldering of hulp nodig heeft.

Lichtbrug naar de Bron

De Mahatma – energie bouwt een luchtbrug die je naar de Bron brengt. Je kunt het zien als een hoogfrequente kosmische hulp. Door de hoge energie helpt Mahatma – energie je eigen frequentie op die van het licht te verhogen en steunt je veroorzaakt in jouw verlichtingsproces. 

Deze energiestroom gaat veel verder dan de andere energiesystemen die we kennen zoals Reiki, Tera Mai etc. We werken hier namelijk niet met symbolen maar met de Hoogste vorm van 'zijn' en dat is je I Am Presence, ook wel je Hogere Zelf genoemd .

GOUDEN ZILVEREN VIOLETTE VLAM

De Violette Vlam is een spirituele energie met een hoge frequentie, welke voor duizenden jaren bekend is bij spirituele ingewijden. In Atlantis konden de mensen beroep doen op de Violette Vlam van Transmutatie om negativiteit op te lossen in relaties en situaties. Dit violette licht met hoge frequentie verslond letterlijk lage energieën, zodat de mensen hun aura’s helder konden houden. Helaas is de kracht misbruikt en was het nadien alleen nog maar beschikbaar voor een klein select groepje.

 De Zilveren energieën vervangen de getransmuteerde negatieve energieën met hoger vibrerende energieën en het Goud brengt een blijvend gevoel van vrede aan het einde van de healing.

Naast het verdrijven van gifstoffen die in onze fysieke organen zitten, kan de Gouden, Zilver Violette Vlam ook de karma’s en trauma’s van onze huidige en vorige levens, die worden opgenomen in onze etherische, mentale, emotionele en fysieke lichamen, transmuteren. Soms voelt ons persoonlijke karma als een zwaar gewicht, maar door een beroep te doen op de Vlam van Transmutatie zullen we ons lichter en minder belast voelen omdat het letterlijk de oorzaak van onze problemen consumeert. In andere woorden, de Gouden, Zilver Violette Vlam verwijdert de verslagen van vorige levens, waardoor onze eigenwaarde wordt verhoogd en helpt ons gelukkig met onszelf te zijn.

Door het ontvangen van de Gouden, Zilver Violette Vlam attunement en deze te gebruiken samen met het regelmatige proces van decreten, meditatie en visualisatie, zal je transformatie proces versnellen.

Gebruik van de energieën

De Gouden, Zilver Violette Vlam is sterk transformerend en kunnen gebruikt worden zowel voor jezelf als voor anderen. Je kunt de engelen, gidsen en St. Germain aanroepen voordat je gaat slapen en hen vragen te werken aan bepaalde kwesties die genezing nodig hebben. Meestal is het probleem tegen de ochtend losgelaten, hoewel voor sommige problemen zoals bijvoorbeeld verslavingen of het doorbreken van diepgewortelde angsten kun je de procedure voor maximaal 30 dagen herhalen.

Ook pijnlijke herinneringen en relatieproblemen kunnen door het gebruik van de Gouden, Zilver Violette vlam worden genezen. En je kunt anderen helpen bij ziekte en problemen.

DE OPSTEGEN MEESTERS / ASCENDED MASTERS

Opstegen Meesters / Ascended Masters

De meeste Opgestegen Meesters hebben ooit op Aarde geleefd. Gedurende vele levens vervulden ze hun missie en hebben hun ascensie/verlichting bereikt. Opgestegen Meesters zijn grote spirituele leraren en healers die, net als de aartsengelen, met mensen samenwerken en de weg wijzen naar vrede, waarheid en verlichting.

 

Door middel van een afstandsinwijding wordt je afgestemd op de volgende  13 Opgestegen Meesters. Door deze afstemming is het voor hen gemakkelijker om je te bereiken en in je etherisch veld te werken. Je kunt ze aanroepen en met ze werken.

 

De meesters ; 

-Boeddha: Begrip, Innerlijke Rust, Spirituele Groei, Vrede

 -Sanat Kumara: Bevrijding van negatieve entiteiten en lage energieen, Healing, Zuiveren van ruimtes

 -Jezus: Genezing, Goddelijke leiding, Instructies, Manifestatie, Vergeving

 -Abundentia: Begeleiding bij financiele zaken, helpt bij het aantrekken van Overvloed en het behouden van Rijkdom

 -Maitreya: Gevoel voor humor, Medeleven, Vrede, Vreugde

 -Maria: Alle zaken met betrekking tot kinderen, Vruchtbaarheid

 -Quan Yin: Mededogen, het geven & ontvangen van Liefde, Genade, Vriendelijkheid, Zachtheid en Zoetheid jegens jezelf en anderen

 -Merlijn: Alchemie, Goddelijke Magie, Kristallen, Paranormale gaven, Voorkennis

 -Germain: Bescherming, Dapperheid, Healing, Inspiratie

 -Kuthumi: Centreren, Geruststelling, Ontspanning, Toewijding, Ontdoen van Stress

 -Mozes: Duidelijke communicatie met God, Dapperheid, In het hier en nu leven, Leiderschap, Waarachtigheid

 -Pater Pio: Geestelijke groei, Genezing, Helderziendheid, Vergeving

 -Serapis Bey: Ascensie, Artistieke en creatieve projecten, Duidelijke communicatie met God, het overwinnen van Gulzigheid en Verslavingen, Persoonlijke en wereldwijde Vrede

 

Founder: Ole Gabrielsen

ONTMOET JE BESCHERMENENGEL

ONTMOET JE BESCHERMENENGEL:

Ontmoet je beschermengel.

Deze E-cursus verteld je meer over de verschillende engelen en geeft ons de mogelijkheid om met onze beschermengel in contact te komen. De cursus bevat een fijne meditatie en je leert hoe je een engelenbrief kunt schrijven.

De E-cursus bestaat uit een syllabus welke je ontvangt per download en een certificaat welke je ontvangt.

CONTACT MET JE GIDS

Contact met je Gids:

De Engel Gidsen Empowerment verbindt je met je persoonlijke Engel gids of gidsen.

Deze energie is zeer hoog en helpt je om te vibreren op een niveau waarmee je kunt communiceren met je Engelse gidsen.

Jouw Engel gidsen zullen je helpen bij het volgen van je pad.
Zij zullen je helpen bij het genezen van ziekte of letsel, vaak veel sneller dan verwacht zou worden. En je persoonlijke engelse gidsen zullen je helpen om te begrijpen welke stappen je moet nemen om je leven te verbeteren en je verlangens te manifesteren.

Engelen zijn altijd bij je, de hele tijd, en ze werken om je te helpen voelen, je beter te voelen, en om het leven te creëren dat je wens en ondersteund bent om het leven.

Je hebt geen inwijding nodig om met je engelse gidsen te werken, maar de energieën van deze inwijding helpen je om onder en sneller te koppelen en te schrijven bij een hogere energie dan je normaal gesproken zou doen.

Engelen zijn altijd klaar om je te helpen – alles wat je moet doen is er een verbinding met ze te maken en je energie te laten een link te worden voor communicatie, begrip en inspiratie zodat je Engel Gidsen je kunnen helpen bij het bereiken van je doelen .

Is deze inwijding geschikt voor mij?

Engel Gidsen Empowerment is voor iedereen toegankelijk, ook als je nog geen ervaring hebt met energiewerk!
Je moet dus niet ingewijd zijn in een uitgebreid energiesysteem.

ATLANTISCHE LICHT TEMPEL

Atlantische Licht Tempel inwijding 

In Atlantis waren veel licht tempels. Ieder van hen had een bepaald energie niveau om de mensen te helpen de volgende stap voor zichzelf te zetten. Hen stap voor stap te leren om hun eigen verantwoordelijkheid te nemen.

De Atlantische Licht Tempel Energie helpt je {met groene helende energie} jezelf verder te ontwikkelen en om “oude” blokkades voorzichtig te verwijderen. Het systeem laat de oude Atlantische energieën, die uit de Atlantische Oceaan kwamen, herleven. Veel mensen lijden vandaag de dag vooral aan stress. Of het nu op school, beroep of thuis is, overal ligt stress op de loer.

Wanneer je je gestrest, bedrukt of depressief voelt, kun je vaak door de bomen het bos niet meer zien. Vul jezelf dan met de Atlantische Licht Tempel Energie. Ook bij pijn helpt deze energie, om je weer op jezelf te kunnen bezinnen.

OCEANAE HOGEPRIESTERES VAN ATLANTIS

Oceanae Hogepriesteres van Atlantis 

Oceane, Hogepriesteres van Atlantis. Haar naam betekent ‘Zij die reist op de golven van Licht.’

Oceanae is naar voren getreden om zich met ons te verbinden en om ons uit te nodigen onze herinneringen aan Atlantis, die in onze cellen en onze blauwdruk zijn opgeslagen, te gaan activeren. Atlantis was een hoog ontwikkelde beschaving van hoge spirituele wezens met bijzondere gaven en ongelofelijke spirituele krachten.
Het is ooit ten onder gegaan, maar in de energie bestaat het nog steeds.

Je reist tijdens een geleide meditatie via jouw Atlantis bewustzijn, dat verankerd is in je spirituele hart, naar Atlantis, waar Oceanae en haar Priesteressen je zielenlicht versterken en de herinneringen, die in je blauwdruk zijn opgeslagen, worden door hen geheractiveerd. Je 12 chakra’s worden geactiveerd en in balans gebracht. Je ontvangt een inwijding in het heilige labyrint van het hoge bewustzijn en je ontvangt helende lichtcodes die jou verbinden met de lichttaal van Atlantis.

 

Inwijding en heling

Deze inwijding is – net als bij de andere priesteresseninwijdingen een heling en inwijding in één en zijn bedoeld om je zielelicht te versterken en op te staan in je eigen  stralende Zijn als de Priesteres die jij ook bent. 

LICHT VAN LEMURIE

LEMURIE

Licht van Lemurië

Het Licht van Lemurië-afstemming verbindt je met de Lemurianen en versterkt al bestaande verbindingen. Dit is een empowerment systeem dat helpt bij het ontwikkelen en verbeteren van psychische vaardigheden, helpt om de verborgen herinneringen van het verre verleden waarin de Lemurische en Atlantische culturen bestonden voort te brengen. Je zou in een vorig leven misschien wel deel hebben uit kunnen maken van deze cultuur, en zo ja, dan kun je de echo van de waarheid in de informatie opgenomen in deze handleiding voelen. Want de verre herinneringen die zo lang zijn verborgen zullen beginnen om naar de oppervlakte te komen, je de weg van het licht, liefde en Empowerment leren. Kijk verder dan dit leven. Kijk naar het verleden, en dan naar de toekomst, want het is nu dat je morgen een verschil kan maken.

De licht van Lemurë handleiding beslaat een beetje de Lemurische geschiedenis, geeft Informatie over de grot van initiatie, de Kristal Stad, zaad kristallen, interdimensies – of alternatieve realiteiten of tijdlijnen, genezing, telepathie, kleuren die geassocieerd worden met de Lemurianen, en wat de Lemurianen jou willen laten weten. De Lemurianen bieden je vrede, liefde, wijsheid en grote genezing aan.

De handleiding op zich is al een mooi document om te lezen, de inwijding maakt het helemaal af.

Founder: Linda Colibert

PRIESTERESSEN VAN LEMURIE

Priesteressen van Lemurië 

Een bijzondere inwijding met de Priesteressen van Lemurië en de Hoge Raad van Lemurië. Je wordt door de Priesteressen en de Hoge Raad ingewijd in ‘Het licht van Lumerië’. 

 

 Wat is Lemurië en wie zijn de Lemurische Priesteressen?

Lemurië was heel lang geleden een spiritueel paradijs op aarde, een zeer hoog ontwikkelde beschaving, die volledig in eenheid leefde met alles om zich heen. Totdat er misbruik werd gemaakt van liefde en deze beschaving ten onder ging. De Lemurische priesteressen hebben zich nu weer kenbaar gemaakt. Ze willen zich vanuit hun contact met het goddelijke, hun magische en wereldse krachten bewust en gericht inzetten, om ons te laten herinneren dat wij het Licht van Lemurië in ons dragen, dat het in ons fysieke en energetische DNA zit, erop wachtend tot het weer geactiveerd mag worden. Ze openen daarvoor de oude heilige poorten naar die oude wereld en haar wijsheid.

 

Wat is het Licht van Lemurië ?

De Licht van Lemurië afstemming verbind je met de Lemuriërs en versterkt alle al aanwezige connecties. Dit is een versterkend systeem dat helpt om je helderziende, heldervoelende en helderwetende capaciteiten te ontwikkelen en te versterken. Ook helpt het om de verborgen herinneringen van het verre verleden, naar boven te halen. Je wordt afgestemd op de Lemurische dimensie, die wijsheid, hoge frequenties, pure eenheid en herinneringen bevat, waardoor we ons huidige frequentieniveau kunnen verhogen en het weer zichtbaar kunnen laten worden.

We beginnen met het aanroepen van de Priesteressen en de Hoge Raad van Lemurië. Je gaat door de Lemurische poort, die door de Priesteressen wordt gemaakt en je ontvangt tijdens de geleide meditatie, een heling in de Kristallen tempel van de Lemurische Priesteressen. In de initiatiegrot ontvang je de Licht van Lemurië inwijding in aanwezigheid van de Priesteressen en de Hoge Raad, door gebruik te maken van een bijzonder en krachtig Lemurisch zaadkristal. Vervolgens word je in een Lemurische synchronisatie Lichtkamer geplaatst om alles te laten integreren.

 

BLAUWE STER LEMURIAANSE HEALING EMPOWERMENT SYTEEM

SIRIUS-BLAUWE STER LEMURIAANSE HEALING EMPOWERMENT SYTEEM :

De Blauwe Ster is ook bekend als Sirius of De Grote Centrale Zon. Het wordt de Grote Centrale Zon genoemd, omdat het de helderste ster is in ons zonnestelsel; Het is helderder dan de zon. Het is de bron van het leven, licht en liefhebben komt naar de aarde en voedt al haar inwoners. Sirius is de zetel van de Blauwe Hut van Creatie bewoond door zielen van het hoge Niveau die onze planeet creëert en het eerst met Lemurianen zaait.

De Lemurianen zijn sterrenmensen en afstammelingen van Sirius. Ze brachten naar het blauwe licht en de 4 richtingen van de aarde (Noord Oost Zuid en West) van Sirius naar de Aarde. Net als de Lemurianen, zijn we allemaal ontstaan uit sterrenstof. De Lemurianen waren de eerste bewoners van de aarde. Ze kwamen hier in vrede, harmonie, liefde, en eenheid, en zij delen de prachtige geschenken van aarde met al haar schepsels. Toen Lemurië zonk, werkte de Lemurianen in eenheid om haar te laten zinken in de aarde onder het water. Lemurië bestaat onder de aarde in een andere dimensie die niet zichtbaar is voor onze ogen.

De blauwe Ster Lemuriaanse healing Empowerment kent 4 krachtige inwijdingen die je terugbrengen naar je natuurlijke en oorspronkelijke staat van zijn, je Goddelijke Blauwprint en je hoogste potentieel (level 1), je DNA en Goddelijke DNA blauwdruk wordt geactiveerd (level 2), laat je cellulaire herinnering aan je Goddelijkheid ontwaken alsmede je vaardigheden om je verlangens te manifesteren (level 3) en tot slot activeert en verbetert je Kristallen Lichaam en herstelt je Goddelijke Blauwdruk naar het origineel (Level 4). 

Level 1: Blauwe Ster Lemuriaanse Inwijding

De Blauwe Ster Lemuriaanse Inwijding zal je kruinchakra verbinden met de creatieve bron, Sirius, de Grote Centrale Zon en de Blauwe Hut van Creatie. Je verbindt je met je hogere zelf en je grootste potentieel om met God te zijn en creatie en helpt mee als eenheid met het creëren een leven van vrede, harmonie, liefde en licht voor jezelf, anderen, en Gaya. Het blauwe licht zal je geest en derde oog wissen en je helpen je goddelijke ziel doel te herinneren.

Het blauwe licht is jouw goddelijke blauwe print. Het heeft het goddelijke potentieel voor jou, zodat je kunt onthouden wie je bent, waar je vandaan kwam en je levensdoel. Het licht van de Grote Centrale Zon zal je in staat stellen om je hoogste potentieel van de ziel te manifesteren; Als je mediteert met de energie van het licht van de zon, kun je jouw hoogste dromen manifesteren. De blauwe lichte kleur is voor genezing en zuivering, opruimen, helderheid, en het verbindt je met de zonne-energie van de schepping.

Level 2: Blauwe Diamant Lemuriaanse inwijding

Deze inwijding verbindt je met de Blauwe Diamant van Lemurië. Het is een Raster Connectie die is ingesteld op aarde in de tijden van de Lemurianen voor het doel van spirituele groei. De Blauwe Diamant Lemuriaan verbindt je met het land van Mu of Lemurië en de vier hoeken van de aarde: Noord, Oost, Zuid en West om het bewustzijn van liefde, harmonie, vrede, licht en liefde vast te houden.

Wanneer je de inwijding van de Blauwe Diamant Lemuriaan ontvangt, wordt een Blauwe Diamant in je hartchakra geplaatst door de Lemurianen voor het doel je emoties te wissen, je DNA te activeren en je goddelijke DNA blauwdruk. te activeren. Het zal je spirituele groei verhogen en je Pad van Ascentie versnellen. Je wordt afgestemd op de Blauwe Diamant Lemuriaan en de vier richtingen en de bron van alles. Je zult in lijn komen met het goddelijk plan voor jou en de aarde, en je zult helpen bij het planetaire spiritualisatie. Je zal je vaardigheden vergroten om jezelf, anderen en Gaya te genezen.

Level 3: Blauwe Walvis Lemuriaanse inwijding

De Inwijding in de Blauwe Walvis Lemuriaan zal je verder helpen je energievelden en emotionele lichamen op te ruimen om je cellulaire herinnering aan je goddelijkheid te ontwaken en je vaardigheden om je verlangens te manifesteren. Je wordt gezuiverd en gereinigd door het element Water dat door de Walvissen wordt gebruikt om blokkades en negatieve energieën te verwijderen. Het Walvis lied zal je verbinden met het hart van Lemurië. Ze zullen elke blokkade in je hart chakra verwijderen en je openen om te ontplooien in liefde en unie met God, creatie, en Lemurische bewustzijn.

De walvissen zijn de bewakers van de heilige kennis van het activeren van het Raster van energieën die eenheid brengt en volledig zijn, compleet en blij in verbinding met alles dat is. Wanneer het tijd is voor Ascentie zullen de walvissen je de sleutel geven om zelf de energieën te activeren en opnieuw verbinding te maken met Gaya. De heilige kennis werd opgeslagen in hun klanken in lichtcodes tot de tijd dat de mensheid klaar zal zijn om dit zelf te doen. De tijd komt weer dat het bewustzijn van de mensheid groter zal worden om Gaya te helpen in haar Ascentie naar een hogere plaats tussen de sterren. Het lied van de walvis is de sleutel om dit deze verbinding van eenheid te activeren.

Level 4: Master Level Blauwe Kristal Lemuriaanse inwijding

De Blauwe Kristal Lemuriaanse Inwijding zal je trillingen, je bewustzijn, en je intuïtie verbeteren. Het verbindt je met je goddelijke oorsprong blauwdruk of geheugen en je zal vibreren met Lemuriaanse Frequenties. De Blauwe Kristallen Lemuriaan slaat alle kennis van verleden en toekomst in zichzelf op. Je kunt het gebruiken voor de reis naar het verleden of andere dimensies voor het leren. Het zal je cellulaire geheugen activeren om je goddelijkheid, je ziel doel, je leven in het verleden of in de toekomst in Lemurië en in andere planeten of dimensies te herinneren. Het zal je kristallen lichaam activeren en verbeteren. Je lichaam wordt een zuiver kristal energie. De Blauwe Kristal Lemuriaan Inwijding zal je goddelijke blauwdruk herstellen naar het origineel en je zult alles herinneren wat je te doen hebt om je goddelijke levensdoel op aarde in dit leven te bereiken.

Inwijding aanvragen

- 4 inwijdingen, die in een Chiball voor je worden klaargezet, zodat je de inwijdingen zelf naar je toe kunt halen wanneer dat jou uitkomt. Daarvoor ontvang je uigebreide instructies en de bijbehorende handleidingen via de mail.

PLEIADEN DNA CLEARING&ACTIVATIE

Pleiaden DNA Clearing & Activatie :

Pleiadisch DNA Clearing en Activatieprogramma

Het Pleiadische DNA Clearing & Activeringsprogramma is een serie van helende afstemmingen die je zullen helpen bij je eigen spirituele ontwikkeling en expressie van je spirituele waarheid en potentieel.

Deze reeks afstemmingen houdt zich bezig met het opruimen van het DNA van eventuele onregelmatigheden en lagere energieblokkades en het “herprogrammeren” van het DNA naar de originele 12 strengen blauwdruk. Het DNA wordt dan volledig geactiveerd op spiritueel niveau zoals het bedoeld was.

Serie van 7 afstemmingen

Deze inwijding is een serie van 7 afstemmingen die gefaciliteerd wordt door de Pleiadische Lichtwezens van de planeet Alcyone.  De afstemmingen werken aan het opruimen, balanceren en activeren van elke DNA-streng op energetisch niveau om je 12 strengen DNA te laten ontwaken en ontwikkelen.

Dit is een krachtig systeem dat je trillingsfrequentie op alle niveaus beïnvloedt en heeft een krachtig genezend effect op het lichaam. De effecten ervan kunnen door het hele systeem worden gevoeld.

DNA-genezingswerk

DNA-activeringswerk helpt ons om sneller een verandering van basisfrequentie te bereiken dan andere methoden. Het werkt op een fundamenteel niveau. De veranderingen en activatie leiden tot een herprogrammering van onze energie op alle niveaus van ons multidimensionale wezen waardoor we ons zo ook steeds meer afstemmen op onze eigen Goddelijke Blauwdruk.

Je zult een nieuw ontwikkelingsniveau bereiken en open staan voor hogere overtuigingen, terwijl de lagere trillingspatronen die verband houden met lager bewustzijn, beperkte overtuigingen en het ego gecleard worden.

Als je wordt aangetrokken tot het proces van DNA-activering zul je vaak nauwe relaties ontwikkelen (als ze dat nog niet hebben gedaan) met Lichtwezens die liefdevolle ondersteuning en hulp bieden tijdens ons planetaire ascentieproces.

Wat brengt het je

Tijdens het proces van DNA-opruiming, herprogrammering en activering kun je een paar van de volgende dingen opmerken:

 • Goede en slechte herinneringen aan ervaringen uit het verleden die het huidige bewustzijn en gedrag hebben geïnformeerd;
 • Een verlangen om slechte gewoonten te overwinnen;
 • Bevrijding van negatieve connecties met mensen uit het verleden en heden die het bewustzijn mogelijk hebben beperkt;
 • Loslaten van negatieve gedachtepatronen;
 • Loslaten van dwangmatig gedrag;
 • Loslaten van onzekerheden, angsten, jaloezie en andere laagfrequente emoties;
 • Toewijding aan een programma van energetisch genezingswerk of meditatie;
 • Een sterkere relatie met God/Het Universum/De Bron;
 • Een gevoel van zelf-heelheid;
 • Een hernieuwd gevoel van verwondering;
 • Innerlijke vrede en vreugde;
 • Uitbreiding van bewustzijn en liefde;
 • Meer geduld en mededogen voor anderen;
 • Verhoogd zelfvertrouwen;
 • Verhoogde vitaliteit;
 • Verbeterd geheugen;
 • Verhoogde intuïtie
 • Oplossing van relatieproblemen;
 • Een gevoel van empowerment en autonomie dat voorheen niet werd ervaren;
 • En nog veel meer ….

Founder – Anna May (2012)

DE BLAUWE MAAN

De Blauwe Maan Inwijding

Deze blauwe maan inwijding leert je hoe je de Maan energie kunt gebruiken in meerdere opzichten en je wordt verbonden met de Blauwe maan. Je leert de kracht van de maan kennen en hoe je ermee om moet gaan.

De maan energie kan heel veel slechte gewoonten omzetten naar het positieve.

De inwijding krijg je in een Chi bal

Je kunt deze mooie inwijding doorgeven

ISIS SEICHEM REIKI

Isis Seichem Reiki:

Isis Seichim Reiki is veel meer dan alleen een hands-on genezingstechniek. Seichim is een geavanceerde vorm van telepathisch, gericht "genezing" en leidt tot een grotere ontplooiing en begrip van je spirituele zelf.

Er wordt aangenomen dat Seichim afkomstig is uit de Atlantische tijd. In een meer traceerbare vorm kan echter worden aangetoond dat Seichim door de Mayhan-beschaving in Zuid-Amerika werd beoefend voordat het in Egypte werd geïntroduceerd.

 Isis

Isis is een Moeder Godin met een Oermoeder missie om de vrouwelijke Bronkracht vanuit Lemurië, gevuld met Licht en Liefde, weer terug te brengen door ons allen heen op Moeder Aarde. Isis staat voor vrede en harmonie en voor de zuiverste onvoorwaardelijke liefde vanuit de goddelijke moederbron en is daarmee een pure bron van transformatie. Door je te verbinden met Isis zul je zelf met je uitstraling ook het Licht en Liefde en Eenheid met jouw zijn verdelen. Isis belichaamt het Goddelijke aspect van spiritualiteit en het voortbrengen daarvan.

 Symbolen

Met de symbolen waartoe je ingewijd wordt en aangereikt krijgt, kun je alle andere symbolen versterken, verbeteren en vergroten, je kunt ruimtes zuiveren en vorige levens en karmische problemen oplossen. Je krijgt toegang tot de ziel van je Hartchakra.

 

Inwijding aanvragen : 

Isis Seichem heeft twee niveaus met elk een prachtig ritueel waardoor je de beide inwijdingen (op afstand) enorm krachtig en transformerend zult voelen ervaren. Daarna kun je de energie laten stromen en ondersteunen, waardoor het diep inwerkt op zowel je bewuste als onbewuste niveau op zielsniveau.

 Je ontvangt de beide inwijdingen op afstand op een tijd. Door het dagelijkse ritueel is een inwijding in een Chiball voor dit systeem minder geschikt. 

SEKHEM SEICHEM REIKI

Sekhem Seichem Reiki:

Een zekere op Seichim is een levensveranderende en diepgaande ervaring. Het vergroot je bescherming en zelfrespect. Je zult merken dat je gevoelens meer beginnen te onderdrukken dan je vóór je onbepaald bent.

Seichim mag alleen worden gegeven aan degenen die zijn afgestemd op het Usui masterniveau. Als gevolg hiervan zou je al bekend moeten zijn met bepaalde, afstandswerk en concepten van energiewerk en genezing.

 

Wat is Seichem

Seichim (spreek uit zeg-keem) is levende lichtenergie die uit de bron wordt gekanaliseerd; het is een ander aspect van een vibratie van de universele levenskracht-energie. Het is een helende modaliteit zoals Reiki.

Seichim en Reiki werken samen als een unificatie van heilige genezende energieën om de lichamelijke, spirituele en spirituele lichamen van een persoon die volledig in balans is om te brengen en te harmoniseren.

De Seichim Masteropleiding vult de traditionele Usui reiki aan en komt van het woord 'sekhem', het is ook bekend als SKHM, seichem en sekhem Seichim.

 

Geschiedenis van Seichem

Seichim is de genezende spirituele energie die de Egyptenaren gebruikten en onderwezen werden in de tempels van het oude Egypte. Reiki Master, Patrick Zeigler herontdekte Seichim in 1984 op een vergelijkbare manier dat Mikao Usui reiki ontdekte.

Patrick werd geleid om de nacht door te brengen opgesloten in de Grote Piramide van Gizeh. Hij vervulde zijn kinderkamer door een schuilplaats in de piramide te vinden en dan naar buiten te komen nadat de toeristen en bewakers weg waren. Tijdens zijn overnachting in de Piramide lag Patrick in de sarcofaag van de koning en terwijl hij daar veel inwijdingen meemaakte waaronder een elektrische, blauwwitte lichtbol die zijn hart binnendrong.

Nadat hij de volgende ochtend de piramide had verlaten, bracht Patrick de volgende dagen in Soedan door met een groep soefi's. De geestelijk leider van de soefi's was een Egyptische sjeik die de leer die bij zijn piramide-ervaring hoorde, door Patrick doorgaf en de energie 'Seichim' genoemd.

Seichim wordt geassocieerd met de oostelijke godin van mededogen en genade,  Kwan Yin . De oorsprong van Seichim is het oude Egypte, met de naam Karnac, dat in de oudheid een plaats van leren was.

De symbolen voor deze krachtiger zijn gevonden aan de flexibiliteit van de grote Egyptische graven en piramides, ook in enkele van de graven. Er zijn veel verwijzingen naar Sekhem in talloze rollen die te vinden zijn in oude graven en ruïnes van tempels.

 

Twee niveaus

Er zijn twee niveaus in Seichim, eerste graad en master. Het is noodzakelijk om een ​​Reiki Master te zijn om je Seichim inwijdingen te ontvangen.

De inwijding van de eerste graad en de master kunnen een voor een gegeven worden, er is geen tijdsverloop tussen nodig. Inwijdingen kunnen direct worden gegeven aan een student op afstand, ter plaatse of door middel van een chi ball. 

RA ESSENTIE

Ra Essentie :

Ra (vaak uitgesproken als Rah, maar Ré zou meer correct zijn) is de oude Egyptische zonnengod. In de vijfde dynastie werd hij een belangrijke Godheid in oude Egyptische religie, geïdentificeerd vooral met de middag zon, met andere Goden die andere posities van de zon vertegenwoordigen

Je verbindt jezelf met Ra om het Licht te laten schijnen en om het innerlijke jou te transformeren. De energie van deze essentie helpt om je lagere energieën te transformeren. 

Stel je eigen piramide voor, Je unieke versnellingskamer, visualiseer jezelf in je eigen centrum. Doe een beroep op Ra om je hart te vullen met Goddelijk Zonlicht.

RA-SHEEBA

Ra ~ Sheeba:

Ra Sheeba is een zeer krachtige van de beschikbare Universele helingsenergie. De Ra energie komt recht van de Bron, in het centrum van de Grote Centrale Zon en wordt gecombineerd met de Sheeba energie. 

Ra Sheeba verhoogt het trillingsniveau en lichtgehalte van je DNA, het verbindt je met de Liefde en brengt vooruitgang op alle niveaus.

Werken met Ra Sheeba

Dit systeem werkt met vele symbolen. Deze symbolen zijn oude Egyptische sleutels die toegang geven tot een hele krachtige energie. Ra ~Sheeba versterkt het immuunsysteem en beschermt de 7 lichamen tegen negatieve energieën.

 

Twee inwijdingen

Voor Ra-Sheeba zullen 2 initiaties doorgegeven worden voor niveau 1, en 2 initiaties voor niveau 2 (Meester niveau).

Niveau 1 verhoogt het trillingsniveau en het lichtgehalte in het DNA. Daardoor zul je ook meer positieve zaken aantrekken zowel voor jezelf als voor degenen die jou omringt of degenen die met jou in contact komen. 

Niveau 2  is de Meestergraad. Deze inwijding brengt jouw energie naar de kristalvibratie, waardoor het mogelijk is om meer en meer Licht vast te houden, je genezingskrachten versterken eb je intuïtie verfijnt. Er ontstaat een sterkere verbinding met de Bron.

De symbolen zijn gericht op het biologische systeem, het chakrasysteem en het lichaam van de geest.

Tussen beide niveaus zal er een reiniging plaatsvinden, die een emotionele detoxificatie met zich meebrengt, waarbij je bevrijdt wordt van afval dat je niet meer dient.

Dolfijn Reiki (gratis) 

THE EYE OF HORUS ACTIVATION

Description

The eye of Horus 

The Eye of Horus Attunement provides the opening that creates a reservoir of celestial energy within your own energy field.  This reservoir of celestial energy then anchors and infuses your energy field.  Through the activation, your connection with our Sacred Mother Earth is also strengthened and you experience a new sense of nurturing through this re-alignment.

As we build this reservoir of celestial energy within, we re-calibrate our physical, emotional, mental and spirit body, releasing old programming, negative patterns, and creating a stronger foundation or matrix. This in turns activates more of our Divine Blueprint and can connect us more efficiently to our Light body.

Along with the higher vibrations of light through this activation, we are able to access and hold more 5D light as we operate in our daily lives.  

The attunement in a Chi Ball or distance

TSA RA EMPOWERMENT

Tsa Ra Empowerment: 

Tsa Ra betekent “Het Zwaard van Vlammen” of ” Het Grote Vurige Wapen ” . Deze naam geeft de kracht en invloed aan die inherent zijn aan de kracht van vuur. Dit is het Vuurelement.

Tsa Ra werkt in het energieveld van de lichamen, brandt door en transformeert blokkades in de fysieke, mentale, emotionele en andere spirituele lichamen. Tsa Ra grondt alle andere genezing energie.

Voordelen

 • Tsa Ra verbrandt alle gifstoffen, ziekten, laat alle negatieve elementalen vrij;
 • Tsa Ra kan worden gebruikt voor opruimingen, reinigingen, zuivering en exorcisme;
 • Tsa Ra is een hogere energie – Werkt op alle niveaus van energieveldlichamen;
 • Tsa Ra is een effectieve energie om negatieve entiteiten te verwijderen;
 • En vele andere voordelen.

13 KRISTALLEN SCHEDELS

13 Kristallen schedels  

De dertien oorspronkelijke kristallen schedels zijn zeker 2000 jaar oud (enkelen zijn nog veel ouder). Ze zijn Intelligenties, holografisch samenwerkende "computers" die door middel van Liefde, healing en Informatie de evolutie van de aarde en mensheid helpen. Samen dragen ze het hele MasterPlan, de kosmische Akasha, voor een mens en wereld zonder karma en dualiteit . Ze helpen de mensheid te leven vanuit het kristallijne Licht, de oorspronkelijke goedheid en de eenheid met alle aardeRijken en lichtsferen. Elke schedel heeft een eigen Intelligentie met een eigen Taak. Maar tevens zijn ze dragers van het hele holografisch Evolutie-Plan. De oude schedels brengen Liefde-Kennis collectief of fysiek over op de nieuwe schedels, mits de hoeder van de schedel met ze werkt vanuit de ziel, het zieledoel en een hartverbinding met de schedel heeft.

 

RODE DRAAK

Rode Draak Inwijding

De ceremonie en inwijding in de energie van de Rode Draak bevat een zeer hoge  frequentie. ETAS – de rode draak uit hogere gebieden van het bestaan – zal je met volle vreugde begroeten in de dimensie van de draak. Het is een ceremonie van de herinneringen die in je wakker worden uit het verre verleden. ETAS is de bewaker van herinneringen. Als je klaar bent om met ETAS op reis te gaan naar je plaats van herinneringen, dan ben je van harte welkom en met vriendelijke groeten. Ik ben SY `GRON de gouden draak uit een hoger niveau, en ik ben blij dat ik je van dienst kan zijn (Channeling)

Inwijdingsceremonie

Deze inwijdingsceremonie vereist een zeer hoog BEWUSTZIJN – ZIJN. Jij gaat met SY `GRON naar de dimensie van de draak, en met ETAS naar het rode draak hogere niveau van bestaan. Dit is een zeer hoge frequentiestromen in deze dimensie. ETAS de rode draak van hoger zijn, leid je als je intentie en wil het toelaten, naar je plaats van herinnering en naar de plaats van herinneringen van lang geleden, het verre verleden of een ver verleden. Er wordt veel aan je getoond en je zult herkennen wat was vergeten – je zult het onthouden.

Je lichamen worden gereinigd en je frequentie wordt verhoogd naar een hogere vibratie – het hoogste dat je op dit moment kunt accepteren. Alles hoort bij elkaar dat verenigd is.

DOLFIJN REIKI (gratis)

Dolfijn Reiki (gratis) 

De speciale band tussen mensen en dolfijnen en de bijzondere krachten die deze geweldige dieren bezitten zijn al sinds eeuwen bekend. Het zijn hele intelligente wezens die in eenheid leven, schatbewaarders van het licht op aarde en Master healers.  

Dolfijn energie bestaat uit een onnoemelijke hoeveelheid licht energie frequenties en alles wat door hen wordt aangeraakt transformeert naar hogere bewuste warden 

Hun rol is gelijk aan die van de engelen: ze zijn hier om ons te helpen, te ondersteunen en over ons te waken en hebben het vermogen je terug te brengen naar je bron. Om hun helende en liefdevolle kracht te ervaren hoeven we niet daadwerkelijk te zwemmen.

Dolfijn Reiki is een Reiki methode die is ontwikkeld door Marc Scott in zijn werk met Dolfijnen. Via een Dolfijn Reiki inwijding kun je contact maken met de Dolfijnen en zelf hun speelsheid en liefde.

Inwijding aanvragen

Deze inwijding (gratis) ontvang je op afstand. Deze wordt op deze manier vooral als liefdevol en mooi ervaren.

Via de mail ontvang je instructies, een handboek in het Nederlands waarin allerlei toepassingen staan op het gebied van meditatie en healing. In het handboek staat ook beschreven hoe je deze inwijding door kunt geven aan anderen.

Het is de uitdrukkelijke wens van Marc dat deze inwijding gratis wordt doorgeven. Het zou wel leuk zijn als je als tegenprestatie 1- euro wilt doneren aan stichting SAM te Amstelveen. Deze stichting verzorgt dolfijntherapie voor kinderen met een stoornis. 

Na de inwijding ontvang je van ons een mooi certificaat.

ETHERISCHE ACUPUNCTUUR

Etherische Acupunctuur

Dit systeem biedt de mogelijkheid om essentiële acupunctuurnaalden te plaatsen in een mens of dier. De etherische naalden hebben hetzelfde effect als lichamelijke naalden. Het zorgt ervoor dat de energie in jou weer (beter) doorstroomt en is enorm eenvoudig in gebruik.

De etherische naalden kunnen elke gedachte, gevoel of intentie dragen die je wenst mee te geven tijdens de genezing. 

Zij kunnen ook als antenne voor energie, helende kracht, helende symbolen, mantra's, energie van kruiden, kristallen, mineralen, bloemen, de vijf elementen, licht, kleuren, geluiden en homeopathische middelen etc. dienen. 

Het enige wat je moet doen is aangeven wat je wilt dat de naalden dragen. Je intentie kan algemeen, “balans”, of heel specifiek zijn, “bijv. reiki sturen naar de hefboom voor genezing.” 

Je mag de etherische naalden ook gebruiken zonder enige intentie en gewoon laten plaatsen waar het nodig is. 

Het laten plaatsen van deze naalden zal nooit kwaad kunnen, ze worden dus ook nooit op een "verkeerde" plek geplaatst.

Als een naald wordt geplaatst op een punt van meerdere punten die kunnen leiden tot een onbalans, dan zal je hogere zelf dit neutraliseren.

Deze inwijding wordt gratis op afstand voor je klaargezet in een energiebol, zodat je de inwijding op elk gewenst moment naar je toe kunt halen. 

 

HAVIK EMPOWERMENT

Havik-empowerment

Het Havik medicijn leert ons om ons bewustzijn te verhogen en te profiteren van de berichten die ons wachten. De Havik leert ons om onze intuïtie te ontwikkelen,  zodat we de berichten die ze draagt kunnen begrijpen. Het Havik medicijn leert ons om elk detail op te merken en te onthouden.

De Havik leert ons om onze intuïtie te ontwikkelen,  helpt je om dingen juist te zien, dromen werkelijkheid te laten worden en nieuwe projecten in het leven te roepen, te verwezenlijken en te dragen. In onduidelijke situaties schenkt hij onbevreesdheid, helderheid, overzicht, besluitvaardigheid, oprechtheid, duidelijke en sterke leiding.

Hij verbindt de krachten van lucht, vuur en aarde. Hij brengt ons het vermogen om verrassend en onverwacht op situaties te reageren.

SPIRIT VAN DE JAGUAR

Spirit van de Jaguar

De jaguar spoort je aan de sprong in de droomwereld te wagen en hem te volgen door de jungle van het leven naar de oude tempels en de inwijdingsplaatsen van het hart. Hij wijdt je in in de kennis van de oude culturen. Hij spoort je aan het oude priesterschap van het Licht te herinneren en de staf van de macht en het sjamaanse priesterschap weer op te nemen. Laat de magie gewoon toe, laat de kennis van het hart door je heen stromen. Aan zijn zijde betreed je het land van de onbegrensde mogelijkheden.

Vertrouw op de leiding van de jaguar ; verbonden met de kosmos en de kennis van de sterren kent hij het juiste tijdstip en dat is nu. Volg de roep van je ziel.

UIL EMPOWWERMENT

Uil Empowerment

Wijsheid van de Uil Empowerment verbindt je met de energieën van de uil en het spirituele genezende medicijn van de uil. Het biedt ook wijsheid door begeleiding van de Uil dier spirituele gids.

Uil verbindt je ook met voorouders en de Godin Athena voor empowerment.De energieën zijn krachtig en zeer gemakkelijk te gebruiken.

De uil wordt beschouwd als een van de oudste dieren die heilig worden gehouden in de Keltische traditie. De Spirit van de Uil zal je leiden naar de duisternis van je ziel, de andere wereld en de mysteries van de nacht. De uil is heilig voor de godin Athena en trekt de energieën van wijsheid, schoonheid, jager, en woeste wilde spirit aan. Uilen zijn wezens van de nacht, maar zij "zien" voorbij de nachtvisies.

WITTE WOLF EMPOWERMENT (gratis)

Witte Wolf Empowerment :

Betekenis van de wolf als krachtdier

Een wolf wijst op heldhaftigheid en overwinning. Het staat voor de prettige eigenschap om zelfs in de donkerste tijden een lichtpuntje te zien. De wolf als krachtdier staat symbool voor trouw, sympathie, intuïtie, loyaliteit en vrijheid.

De wijze les van de wolf

De wolf kan je helpen naar je intuïtie te luisteren en je waarschuwen voor misstappen. Hij beschermt je zolang je je lessen in dit opzicht leert, soms hardhandig, andere keren op zachte wijze, maar altijd met liefde.

Wanneer de wolf in je leven verschijnt, is het de hoogste tijd om veranderingen in gang te zetten. Begin aan een nieuwe reis, sla een ander pad in, neem het stuur weer in eigen handen. Jij bent baas over je eigen leven. Jij bepaalt je koers. Zolang het nodig is, zal wolf je vergezellen.

Je krachtdier ontmoeten

Zoals gezegd kan elk dier een krachtdier zijn. Groot of klein. Misschien voel je je al lang tot één bepaald dier aangetrokken

Het is de wens van Gail Schumann, de founder van deze mooie inwijding, dat de inwijding gratis wordt doorgegeven

DE LIEFDE EN TERUGKEER VAN DE EENHOORNS

De liefde en terugkeer van de Eenhoorns

Eenhoorns zijn puur, goddelijk en meest heilig in energie*** Ze zijn ongelofelijk krachtige energie wezens van grote liefde…. En inspireren groot geloof en verbeelding binnen het menselijke ras…. Op een ziel niveau…. Hebben ze een verwantschap met de paarden op onze planeet***


Ze komen terug …. Terug naar deze dimensie op dit moment in de geschiedenis….en ze willen ons laten weten… dat ze bij ons zijn… ons in onze zoektocht aanmoedigend… om onszelf te verlichten… ons te assisteren met het proces van opstijgen van het zelf en de planeet … voor het hoogste goed van alles…