Reading/ Healing voor mens en dier

Tandem healing sessie voor (huis)dier en baasje

De dieren die we in ons leven aantrekken, weerspiegelen ons op zovele manieren. Onze verbindingen met hen gaan heel diep, tot op zielsniveau. Net als wij zijn ze ook op reis om hun ziel te ontwikkelen door hun relaties en ervaringen, en elk dier heeft diep spirituele boodschappen voor ons en intenties voor onze persoonlijke groei.

Dieren spiegelen

Dieren kunnen goed veranderingen aanvoelen in hun omgeving. Ze zijn uiterst gevoelig voor onze emoties. Als je bijvoorbeeld verdrietig bent, voelen ze dit zeer goed aan en komen je dan troosten. Het dier weet al hoe wij denken en hoe wij ons voelen, want het dier voelt ons onderbewuste aan. Dieren koesteren onvoorwaardelijk liefde.

En dieren spiegelen ons. Ze laten zien wat wij zelf vaak niet willen of nog niet kunnen zien. Ze nodigen ons uit om diep in contact te komen met onszelf, inzicht in onze problemen te geven en te laten zien wat de invloed is van ons gedrag op onszelf en op onze omgeving. Dieren vragen ons om in verbinding te leven en verantwoordelijkheid te nemen om stappen die zetten die echt nodig zijn en aandacht vragen.

Dieren kijken dwars door je heen heen, zij weten precies hoe jij bent en spiegelen dit naar jou toe. Ze leren ons om eerlijk te zijn en eerlijk naar jezelf te kijken.

​Je helpt hiermee niet alleen je dier, maar ook jezelf

Jouw dier is niet voor niets in jouw leven gekomen. Ze ondersteunen je bij verdriet en geven je ook heel veel vreugde. Ze leren ons de verantwoordelijkheid door voor hen te zorgen, zijn spiegels in je eigen ontwikkeling. Ze zijn zelfs in staat om emotionele en fysieke pijn bij jou weg te nemen en zijn vaak bereid om tot het uiterste te gaan. Zelf ziekte of symptomen van ziekte overnemen.

Het wil niet zeggen dat elk dier dat ziek is, ook een spiegeling is van de eigenaar. Sommige dieren worden gewoon ziek, het hoeft niet altijd iets te betekenen. Het kan ook komen door slechte voeding, vervuiling of iets binnen hebben gekregen wat niet goed is. Wanneer verschillende behandelingen of medicijnen niet aanslaan en de symptomen keren steeds terug, kun je gaan onderzoeken wat er bij jouzelf wellicht aan de hand is, dat het dier naar jou spiegelt.
Het is belangrijk om te weten dat er vaak diepere oorzaken achter ziekten en gedrag van dieren kunnen zitten.

Dieren spiegelen onze emoties, pijn en gevoelens

Wat de dieren spiegelen, kan soms een blinde vlek zijn, omdat je het zelf niet kunt of wilt zien. Het is goed om te weten dat het dier je wilt helpen, te groeien, en je kunt hiervoor je hart openstellen om de boodschappen die via het dier doorkomen, te ontvangen, te accepteren en toe te laten.
Dieren leven in het NU, dat vragen ze ook van hun baasjes.

Voor welke dieren?

Een healing kan helend werken voor dieren met een fysieke klachten of met bepaalde gedragsproblemen (vaak liggen daar emotionele processen aan ten grondslag, als gevolg van trauma) van het dier zelf of hun baasje.
Ik behandel katten, honden en paarden.

Bij ziekte en/of lichamelijke klachten raad ik ook altijd aan een dierenarts te raadplegen. Deze sessie vervangt niet de nodige medische interventies door een dierenarts.

Wil je een afspraak maken?

 

 

Soulreading Sessie

Ontdekken van je zielsmissie…

Wat is je levensdoel?  

Een zielenlezing is uitermate bijzonder. In een sessie gaat Lesley met jou aan de slag met je zielendoel waardoor het  pad van je ziel en daarmee je leven helder wordt. Een sessie duurt ongeveer 1, 5 uur en kost 150 euro. Een afspraak is zo gemaakt.

 

 

Ben jij op zoek naar meer zingeving in je leven? Wil jij je Zielsmissie ontdekken? Dan is  Nu jouw tijd aangebroken!

Ik geloof dat ieder mens hier op deze aarde is gekomen met een ziel, een ziel met een soort eigen taak of missie. Dit betekent dat je ergens onbewust hebt gekozen voor de ervaringen die jij opdoet in jouw huidig leven hier op aarde. Dus je hebt als het ware eigenlijk zelf gekozen voor je eigen rugzakje waarmee je van bij je conceptie op pad bent gegaan.

Je zielsmissie is iets wat diep in jezelf geworteld zit , maar waar je vaak weinig woorden aan kunt geven. Je missie is eigenlijk zo belangrijk dat wanneer je die gaat negeren of als het ware gaat wegdrukken, je huidige levenssituatie je er vaak met zachte of harde hand toe zal dwingen er wel naar te gaan moeten naar kijken of luisteren.

Soms wordt je ziek, ontslagen, relaties lopen vast of worden verbroken, je krijgt een burn-out of een depressie… Hoe meer je je missie niet vervult en verder weg van je missie gaat leven, hoe meer tegenspoed je als het ware op je pad krijgt gegooid….

Als je kompas vastloopt en je alles in twijfel trekt waar je je leven tot nu toe op gebaseerd hebt. Ligt hier een sleutel om mee te werken. In het diepst van je wanhoop kan het lichtstraal die naar binnen kan schijnen. Daar op dat plekje waar je diepste pijn is, daar kun je je juist je  ergens je eigen zielsmissie vinden.

Deze zielsmissie zal je helpen en gaan dienen om je leven hier te vervullen op een constructieve manier. Dat wil echter niet zeggen dat het leven alleen maar over roze wolken zal gaan…Leven is het doorleven van al je angsten, je boosheid, je frustraties over je ervaringen zijn van groot belang.

Het belangrijkste in je leven is om je zielsmissie te leven. Je zielsmissie is waarvoor je hier op aarde bent gekomen.

Door het ontdekken van je eigen zielsmissie krijg je deze ervaringen en bewustwording. Werd jij zelf als kind voldoende gezien? Werd er naar jouw geluisterd? Werden je verlangens ingevuld…?

Vaak ligt die missie in de kindertijd onder een sluier verborgen. Stel jezelf eens de vraag wat je als kind wilde en verlangde, waar je toen al goed in was. Veel kinderdromen sterven jammer genoeg een vroegtijdige dood. Je zielsmissie ligt ergens verborgen achter een deurtje… waar we ergens nog altijd het sleuteltje van hebben….

Wanneer er nooit goed naar jouw behoefte is geluisterd als kind, zul je een drang voelen om anderen juist te gaan helpen om zich meer begrepen te voelen. Dit omdat je vanuit je eigen verlangen juist weet en voelt, hoe het is als dit alles afwezig was toen. Zonder deze eigen ervaring zou jij nooit zo de drive voelen om hier mee aan de slag te gaan. Samen met de natuur , mijn kudde paarden en mezelf helpen wij jou om terug in contact te komen met je zielsmissie, zodat je vanuit je hart en je eigen geaarde plekje in je kracht kunt gaan verbinden met het universum.

Wat Gebeurt er als je jouw Zielsmissie Leeft?

Ik weet als geen ander hoe het voelt wanneer je daadwerkelijk je zielsmissie hebt gevonden. Er is geen andere weg die je nog kunt nemen. Je weet gewoonweg dat dit  JOUW WEG IS vanuit je eigen plekje. Dat is thuiskomen in je hart en bij jezelf.

Wees de persoon die heeft besloten om volledig te leven en zijn/haar eigen potentie en kracht.

Wij zitten allen al in een soort van shift van het oude naar het nieuwe. Alleen het nieuwe is zo onbekend waardoor wij ons soms eenzaam en alleen voelen. Bij het ontdekken van je zielsmissie ga jij jouw unieke pad bewandelen en je doen waarvoor jij hier bent gekomen. Hierbij maak je gebruik van je intuïtie en leef je jouw eigen waarheid die je van binnenuit al voelt en weet.

Juist nu in deze coronatijd zie ik de nood en verlangen om je eigen ontwikkeling, je eigen innerlijke en spirituele groei onder de loep te nemen en werkelijk jezelf te gaan omarmen met veel geduld en zelf-liefde. Wel hierbij kan ik je wellicht een stukje op weg zetten door hier en daar lichtpunten aan te brengen op je pad…

Een kort coachingstraject om inzicht te krijgen op je eigen zielsmissie , je intrinsieke en authentieke  motivatie, je bestemming in dit leven. Of je nu al dan niet in reïncarnatie gelooft of niet, een mens komt op deze aarde met bagage en capaciteiten, met gevoeligheden en talenten.

Voor mezelf heb ik altijd een zekere roeping gehad om mijn eigen pad helder te krijgen, om zin te kunnen geven aan mijn leven, om van betekenis te kunnen zijn.
Wij maken allemaal deelt uit van een systeem: een familie, een vereniging, bedrijf of vriendenkring….
Vanuit deze verschillende systeemvelden , zijn wij als het ware verbonden in een soort van levensweb. Iedereen heeft zijn eigen aandeel in dit geheel. Elke stap die wij zetten, elke keuze die wij maken of zelf een gedachte die wij hebben is van invloed op ons levensweb.

De eerste stappen van het ontdekken  van de zielsmissie is een sessie van 1.5 uur.

Particulier tarief is € 150,- per gesprek (incl. btw), trajecten in overleg (kan ook online).

Balans healing -Vrouwelijke & Mannelijke energie in balans

Helen met behulp van elen met behulp van Vrouwelijke & Mannelijke Energie

 

Wij beschikken allen over mannelijke en vrouwelijke energie. Zo zijn we immers geboren, en bij onze conceptie was onze mannelijke en vrouwelijke energie in balans. Toen begon ons leven op aarde en heeft dit voor velen tot gevolg gehad dat de prachtige balans, waarmee we zijn begonnen, is verstoord geraakt. Hoe kan het ook anders…!!!

Op dit moment geldt voor velen dat de mannelijke energie de overhand heeft. De vrouwelijke energie heeft haar ‘aanzien’ verloren en wordt tegenwoordig vaak op een mannelijke functionele manier ingezet. Hiermee bedoelen we dat de natuurlijke zachte vrouwelijke energie weinig waardering meer kent, behalve als het als nuttig wordt ervaren. In de huidige maatschappij wordt empathie en intuïtie als kunstje aangeprezen en dan is het weer acceptabel. Hoe verwarrend kan het zijn met energetische verstoring als gevolg…

 Denken en Voelen

Om als mens tot onze volledige potentie te komen hebben we mannelijke (het denken, de ratio) en vrouwelijke (intuïtieve) energie tot onze beschikking. Het mannelijke ondersteunt en biedt bedding aan het vrouwelijke, en heeft het vrouwelijke nodig om verharding en verstarring te voorkomen.

Die ideale verhouding ligt in 70%/30 %

ALLES OVER VROUWELIJKE EN MANNELIJKE ENERGIE IN BALANS BRENGEN (HELEN)

Wil jij alles weten over vrouwelijke en mannelijke energie, en vooral ook hoe je dit kunt helen? Dan zit je hier goed! In de afgelopen jaren ben ik steeds meer in termen van energie gaan spreken en ik merk vaak dat dit voor veel mensen nog lastig te begrijpen is.

Iedereen bezit zowel mannelijke als vrouwelijke energie. Echter, in de huidige jachtige maatschappij overheerst helaas de mannelijke energie.

Wij zijn als het ware opzoek naar onze Ying/ Yang energie…

WAT IS VROUWELIJKE ENERGIE?

De vrouwelijke energie is meestal naar binnen gericht. Sleutelwoorden zijn hier:

 • Zacht
 • Warm
 • Gevoel
 • Sensueel
 • Intuïtief
 • Overgave

WAT IS MANNELIJKE ENERGIE?

De mannelijke energie is naar buiten gericht. Sleutelwoorden zijn hier:

 • Leiding
 • Actie
 • Daadkracht
 • Grenzen
 • Doelgericht
 • Geven
 • Succes
 • Focus
 • Stabiel
 • Plannen

VROUWELIJKE & MANNELIJKE ENERGIE ONTWIKKELEN EN WONDEN HELEN…

In welke kernwoorden herken jij jezelf bij de opsomming hierboven?

We hebben allemaal een innerlijk kind dat vaak nog heel wat heling nodig heeft.

Dit heeft veelal te maken met onze opvoeding die we van thuis uit hebben meegekregen. Ook al ben je uit huis, dit werkt nog steeds door in alle je relaties, als je dit niet heelt.

Gewonde mannelijk vs vrouwelijke energie:

Indien je gekwetste mannelijke energie hebt, heb je vaak het gevoel dat het nooit voldoende is.Je bent prestatiegericht en serieus.

Je hebt vaak je gevoel afgesloten, bent heel rationeel, vermijdend/ zoekt constant afleiding, soms egoïstisch, controlefreak en hebt moeite met verbinden.

Dit kan voortkomen uit een opvoeding waarbij je constant de nood voelde om te presteren om liefde te krijgen die zo in je verlangen zat. Nu zoek je nog steeds naar die bevestiging voor ooit ‘goed genoeg’  te zijn.

Gewonde vrouwelijke energie:

Wanneer je ‘gekwetste vrouwelijke energie hebt, ben je juist super gevoelig voor alles  en ontvang vaak te veel prikkels, waardoor de wereld vaak te veel is….

Je hebt moeite om je grenzen te stellen, kunt complimenten heel  moeilijk ontvangen en hebt moeite met keuzes maken

Dit maakt je onzeker, je afhankelijk in het opstellen naar een partner en je kruipt maar al te vaak in de slachtofferrol.

Ook hierbij speelt opvoeding een rol, wellicht was je je moeder een pleaser/of had je een dominante vader?

VROUWELIJKE EN MANNELIJKE ENERGIE IN BALANS BRENGEN

Teveel is nooit goed Een teveel aan vrouwelijke of mannelijke energie is niet prettig.

Je kunt dit gelukkig in balans brengen, door de vrouwelijke energie en / of de mannelijke energie te helen.

Als zowel de vrouwelijke als de mannelijke energie alle ruimte krijgt, houden deze elkaar in balans. Dan waardeer je je zachtheid en je gevoeligheid. Hierdoor voel je de mensen om je heen aan zonder jezelf daarin te verliezen. Tegelijkertijd voel je de daadkracht en het vertrouwen om naar je gevoel te luisteren en er naar te handelen. Je durft er voor uit te komen zonder jezelf te hoeven overschreeuwen.

Als je je veilig voelt door voldoende mannelijke energie kun jij je hart openen en je vrouwelijke energie laten stromen. Dan kun jij je hart verbinden met je denken en je doen, essentieel voor jouw levensgeluk.

Kortom het recept voor Zelf-Liefde

VROUWELIJKE EN MANNELIJKE ENERGIE IN EEN RELATIE

Opposites attract!!!

Je trekt in relaties meestal het tegenovergestelde aan in je partner. Gekwetste mannelijke energie wil redden en gekwetste vrouwelijke energie wil gered worden… 😊…

Een vrouw die een teveel mannelijke energie heeft (vaak zelfbescherming), kan intimiderend overkomen en daarmee mannen afschrikken en wegduwen.

Een man met te weinig vrouwelijke energie kan zijn gevoelens niet goed uiten, in de slachtofferrol kruipen en geen commitment willen afleggen.

Overigens hebben we het hier over energie, dus dit gaat vaak heel onbewust. We zijn ons vaak niet bewust van de ‘wonden’ die we hebben.

Ben jij al bekend met je  vrouwelijke & mannelijke energie of wil je die in balans brengen?

De eerste stappen van het in balans bengen van je eigen energie is een sessie van 1,5 uur.

Particulier tarief is € 75,- per gesprek (incl. btw), trajecten in overleg.

Online tarief is € 60,- per gesprek (incl. btw), trajecten in overleg.

Wij beschikken allen over mannelijke en vrouwelijke energie. Zo zijn we immers geboren, en bij onze conceptie was onze mannelijke en vrouwelijke energie in balans. Toen begon ons leven op aarde en heeft dit voor velen tot gevolg gehad dat de prachtige balans, waarmee we zijn begonnen, is verstoord geraakt. Hoe kan het ook anders…!!!

Op dit moment geldt voor velen dat de mannelijke energie de overhand heeft. De vrouwelijke energie heeft haar ‘aanzien’ verloren en wordt tegenwoordig vaak op een mannelijke functionele manier ingezet. Hiermee bedoelen we dat de natuurlijke zachte vrouwelijke energie weinig waardering meer kent, behalve als het als nuttig wordt ervaren. In de huidige maatschappij wordt empathie en intuïtie als kunstje aangeprezen en dan is het weer acceptabel. Hoe verwarrend kan het zijn met energetische verstoring als gevolg…

 Denken en Voelen

Om als mens tot onze volledige potentie te komen hebben we mannelijke (het denken, de ratio) en vrouwelijke (intuïtieve) energie tot onze beschikking. Het mannelijke ondersteunt en biedt bedding aan het vrouwelijke, en heeft het vrouwelijke nodig om verharding en verstarring te voorkomen.

Die ideale verhouding ligt in 70%/30 %

ALLES OVER VROUWELIJKE EN MANNELIJKE ENERGIE IN BALANS BRENGEN (HELEN)

Wil jij alles weten over vrouwelijke en mannelijke energie, en vooral ook hoe je dit kunt helen? Dan zit je hier goed! In de afgelopen jaren ben ik steeds meer in termen van energie gaan spreken en ik merk vaak dat dit voor veel mensen nog lastig te begrijpen is.

Iedereen bezit zowel mannelijke als vrouwelijke energie. Echter, in de huidige jachtige maatschappij overheerst helaas de mannelijke energie.

Wij zijn als het ware opzoek naar onze Ying/ Yang energie…

WAT IS VROUWELIJKE ENERGIE?

De vrouwelijke energie is meestal naar binnen gericht. Sleutelwoorden zijn hier:

 • Zacht
 • Warm
 • Gevoel
 • Sensueel
 • Intuïtief
 • Overgave

WAT IS MANNELIJKE ENERGIE?

De mannelijke energie is naar buiten gericht. Sleutelwoorden zijn hier:

 • Leiding
 • Actie
 • Daadkracht
 • Grenzen
 • Doelgericht
 • Geven
 • Succes
 • Focus
 • Stabiel
 • Plannen

VROUWELIJKE & MANNELIJKE ENERGIE ONTWIKKELEN EN WONDEN HELEN…

In welke kernwoorden herken jij jezelf bij de opsomming hierboven?

We hebben allemaal een innerlijk kind dat vaak nog heel wat heling nodig heeft.

Dit heeft veelal te maken met onze opvoeding die we van thuis uit hebben meegekregen. Ook al ben je uit huis, dit werkt nog steeds door in alle je relaties, als je dit niet heelt.

Gewonde mannelijk vs vrouwelijke energie:

Indien je gekwetste mannelijke energie hebt, heb je vaak het gevoel dat het nooit voldoende is.Je bent prestatiegericht en serieus.

Je hebt vaak je gevoel afgesloten, bent heel rationeel, vermijdend/ zoekt constant afleiding, soms egoïstisch, controlefreak en hebt moeite met verbinden.

Dit kan voortkomen uit een opvoeding waarbij je constant de nood voelde om te presteren om liefde te krijgen die zo in je verlangen zat. Nu zoek je nog steeds naar die bevestiging voor ooit ‘goed genoeg’  te zijn.

Gewonde vrouwelijke energie:

Wanneer je ‘gekwetste vrouwelijke energie hebt, ben je juist super gevoelig voor alles  en ontvang vaak te veel prikkels, waardoor de wereld vaak te veel is….

Je hebt moeite om je grenzen te stellen, kunt complimenten heel  moeilijk ontvangen en hebt moeite met keuzes maken

Dit maakt je onzeker, je afhankelijk in het opstellen naar een partner en je kruipt maar al te vaak in de slachtofferrol.

Ook hierbij speelt opvoeding een rol, wellicht was je je moeder een pleaser/of had je een dominante vader?

VROUWELIJKE EN MANNELIJKE ENERGIE IN BALANS BRENGEN

Teveel is nooit goed Een teveel aan vrouwelijke of mannelijke energie is niet prettig.

Je kunt dit gelukkig in balans brengen, door de vrouwelijke energie en / of de mannelijke energie te helen.

Als zowel de vrouwelijke als de mannelijke energie alle ruimte krijgt, houden deze elkaar in balans. Dan waardeer je je zachtheid en je gevoeligheid. Hierdoor voel je de mensen om je heen aan zonder jezelf daarin te verliezen. Tegelijkertijd voel je de daadkracht en het vertrouwen om naar je gevoel te luisteren en er naar te handelen. Je durft er voor uit te komen zonder jezelf te hoeven overschreeuwen.

Als je je veilig voelt door voldoende mannelijke energie kun jij je hart openen en je vrouwelijke energie laten stromen. Dan kun jij je hart verbinden met je denken en je doen, essentieel voor jouw levensgeluk.

Kortom het recept voor Zelf-Liefde

VROUWELIJKE EN MANNELIJKE ENERGIE IN EEN RELATIE

Opposites attract!!!

Je trekt in relaties meestal het tegenovergestelde aan in je partner. Gekwetste mannelijke energie wil redden en gekwetste vrouwelijke energie wil gered worden… 😊…

Een vrouw die een teveel mannelijke energie heeft (vaak zelfbescherming), kan intimiderend overkomen en daarmee mannen afschrikken en wegduwen.

Een man met te weinig vrouwelijke energie kan zijn gevoelens niet goed uiten, in de slachtofferrol kruipen en geen commitment willen afleggen.

Overigens hebben we het hier over energie, dus dit gaat vaak heel onbewust. We zijn ons vaak niet bewust van de ‘wonden’ die we hebben.

Ben jij al bekend met je  vrouwelijke & mannelijke energie of wil je die in balans brengen?

De eerste stappen van het in balans bengen van je eigen energie is een sessie van 1,5 uur.

Particulier tarief/ online is € 75,- per gesprek (incl. btw), trajecten in overleg.

Helen van de tweelingziel

Wat zijn tweelingzielen of twinflames? 

Wist je dat de Grieken een heel mooi verhaal hebben over het ontstaan van soulmates en wellicht ook tweelingszielen.

Er bestaat een prachtige mythe over de ontwikkeling van de mens. En het ontstaan van de liefde.

Volgens de oude Grieken waren we ooit voorzien van vier benen, vier armen en een hoofd met twee gezichten, waarmee we zowel vooruit als achterwaarts konden kijken. Een machtige constructie, die de goden serieus onrustig maakte. Uit angst voor dit té veelzijdige wezen, en als alternatief voor totale verwoesting (dat vonden ze nét wat te ver gaan), kwam Zeus tijdens een spoedbijeenkomst op het idee om dit wezen te splitsen, en zo zijn macht in te perken. Bovendien zouden er op die manier ineens twee keer zoveel mensen zijn om de goden te aanbidden. Een prachtig compromis! Hij gebruikte zijn bliksem om de mens in tweeën te splijten, en dat was dat.

Je tweeling ziel is eigenlijk als jouw spiegelziel. En in de meeste gevallen komt deze verbintenis voor in een intense romantische zielen connectie. Je tweeling ziel zal je altijd reflecteren wat niet in lijn is met je ziel. Jouw ziel is van nature overvloedig en vol met liefde. Het ego is geprogrammeerd door de omgeving gedurende je jeugd en wordt doorgaans aangedreven en gevoed door angst. Wanneer je getriggerd wordt door je tweelingziel, wil dit zeggen dat alle programmeringen en overlevingsmechanismen op je onderbewuste actief aanwezig zullen zijn. Dit zal pas veranderen bij inzicht en als je dit zelf hebt aangepast. Dit is reden waarom veel tweeling zielen lang in een toxische relatie dynamiek kunnen zitten. En in werkelijkheid is dit een zogenaamde perc

Conceptuele fout in onze kijk op de wereld, die onze tweeling ziel enkel weerspiegelt.

Hierdoor ben ik ‘ De tweelingzielen-ontdekkingsreis ‘ gestart. De reis van de tweeling ziel is een spirituele bewustwording en ontwaken. Of je nu wel of niet je tweeling ziel in je leven bent tegengekomen, als dit je nu aanspreekt, dan is het voor jouw bedoeld…

Kundalini Reiki Master/ Healing sessies

Wat is Kundalini Reiki?

Kundalini Reiki is een eenvoudige helende techniek die geen intensieve studie of het gebruik van complexe procedures vereist. Dit is mogelijk het enige afstemmingsproces dat in staat is om zowel de Universele als de Aarde-energie tegelijkertijd te openen, waardoor de beoefenaar een zeer krachtige geleider kan worden voor genezende en transformerende energie. In Kundalini Reiki worden blokkades in de chakra’s verwijderd en wordt het lichaam voorbereid op de volledige Kundalini ontwaking die plaatsvindt in overeenstemming met de goddelijke blauwdruk van de ziel. Er wordt gedacht dat wanneer we in de baarmoeder zijn, de Kundalini-energie begint bij het kruinchakra en naar de basis van de ruggengraat reist, waardoor onze vorm en ons bewustzijn ontstaat. Vanaf de geboorte streven we ernaar dat de Kundalini terugkeert naar zijn oorspronkelijke positie en ons terugbrengt naar de tijd dat we vervuld waren van liefde en verwondering voor alles. Kundalini is Sanskriet voor oerkracht. Het is de energie van het bewustzijn, een groot reservoir van creatieve energie waarvan wordt gedacht dat het in het niet-ontwaakte lichaam verblijft. Deze slang kan worden gezien als een transformatieve energie. Wanneer de Kundalini-energie door je lichaam beweegt, transformeert het je bewustzijn.

WAT DOET EEN REIKI BEHANDELING? (DE VOORDELEN)

Waarom zou je dan een reiki behandeling boeken? Waar is het goed voor? Ik som graag de voordelen voor je op!

 • Het helpt ontspannen & stress verminderen (Stress & Burnout)
 • Verlichting van pijn & versnelling van genezing
 • Beter slapen, minder moe, meer focus & energie
 • Het helpt onderdrukte emoties vrij te laten komen
 • Versterkt de verbinding met jezelf en je intuïtie/gevoel
 • Afvoeren van afvalstoffen & versterking van immuunsysteem
 • Het helpt bij het loslaten van oude patronen die je niet meer dienen
 • Minder anxiety, meer zelfvertrouwen, balans & betere kwaliteit van leven
 • Ofwel: ondersteuning in je healing proces en ter persoonlijke ontwikkeling

Mocht je dit nu ook willen ervaren, boek dan een kundalini reiki healing op afstand of ter plaatste Ik ondersteun je hierbij graag!

Opleidingen tot Kundalini Reiki Master zijn ook bij mij online te boeken

Lesley Desmet

 Kundalini Reiki Master

Akashia Kronieken Reading

Wat zijn Akasha kronieken? 

Het energetisch archief van de ziel

Heb jij een vraag over jezelf, over jouw rol in een situatie, wil je weten welke stap je nu kan zetten om jouw pad te (ver)volgen of heb je een andere vraag? Ik kan je daarbij helpen door jouw Kronieken te lezen en jouw specifieke levensvragen te stellen en antwoorden geven die jouw totale ‘zijn’ omarmen.

Volgens de inmiddels overleden Edgar Cayce kunnen we de Akasha Kronieken zien als de supercomputer van het universum, een centrale opslag voor alle informatie van ieder individu dat ooit geleefd heeft in de hele kosmos. Naast het opslaan van de gebeurtenissen van je leven, slaat het ook iedere handeling, daad, ieder woord, gevoel, iedere emotie, intentie en beweegreden op. Zogezegd bevatten de Kronieken de gehele geschiedenis van iedere ziel sinds het begin der tijden.

 

Wat kan een Akasha reading voor jou doen?
De Akasha Kronieken bevatten alle informatie over jouw ziel, de vraag is dus: “Wát wil je weten?”
Vragen als; ‘Waarom ben ik met mijn huidige partner, wat moeten we in deze relatie leren?’ of ‘Ik sta op een kruispunt in mijn leven en ik wil graag begeleiding om de beste keuze voor dit moment te kiezen, hoe kan ik dit aanpakken?’
of ‘Waarom herhalen bepaalde patronen zich in mijn familie? Wat kan ik eraan doen om deze patronen te doorbreken?’
Zelfs traumatische ervaringen kunnen onder de loep genomen worden. ‘Waarom is mij dit overkomen en wat heb ik ervan mogen leren?’ De Kronieken zullen je leiding geven, om de traumatische ervaring achter je te laten en je leven weer op te pakken vol liefde en kracht.

Een akasha reading sessie kan online of in mijn praktijk.

 Elke Akasha reading is anders, daarom kan ik hier nu geen helder voorbeeld van schetsen. De antwoorden worden gegeven, zoals ik beschreven heb bij een Akasha reading op afstand. Het verschil is dat je tijdens een live reading echt in de energie zit waardoor je zelf ook sensaties zult ervaren. Antwoorden, beelden, geuren en gevoelens kunnen boven komen bij jou. Tijdens de Akasha reading ontvang je automatisch een healing (zowel op afstand als live), die je tijdens een live reading op een veel dieper niveau ervaart.

Lesley Desmet

Energetisch begeleider en systeem opsteller

Opleiding lezen akashia kronieken online te boeken.

SESSIE Karmische Koorden doorsnijden

Blijf je vastzitten in een hardnekkig (relatie)patroon van bijvoorbeeld een bepaalde afhankelijkheid, negativiteit ten opzichte van de ander of elkaar en/of aandachtstekort, dan is de kans groot dat je te maken hebt met karmische koorden die doorbroken mogen en willen worden. Dan ontstaat er weer lucht en ruimte en een opening voor liefde. De negativiteit van slachtofferschap en daderschap houdt op te bestaan en de les is volledig geleerd als jij daarbij je eigen verantwoording volledig terug neemt (daar wordt je indien gewenst bij geholpen). 

Met het doorsnijden van alle koorden die te maken hebben met een bepaalde persoon, situatie of in het algemeen wordt je losgekoppeld van een karmisch verleden en houdt de impact ervan in het Nu op, waardoor je weer terugkeert naar vrijheid. 

Tijdens de sessie worden beschermd en wel eerst je 7 hoofdchakra’s geschoond van negatieve disharmonieuze energieën om herinneringen te wissen en gaan we op zoek naar die chakra’s waar koorden bevestigd zijn. Dat doen we samen of kun je ook laten doen (het is namelijk zichtbaar via je geestesoog of voelbaar). In samenwerking met Aartsengel Michaël worden daarna de banden verbroken en de restjes van de koorden uitgebrand. 

Daarna ontvang je heling om energieblokkades op te lossen en de energie in jou weer volledig te laten doorstromen, ook vindt er daarna verdere genezing plaats, ook om nieuwe banden te voorkomen.

 

Uitgebreid e-consult

Bij Holistic Systemic Soulwork kan je makkelijk en snel een email consult aanvragen bij Lesley Desmet met behulp van Tarot en orakel kaarten.

Je krijgt uitgebreid antwoord op 3 vragen/thema’s

Het tarief voor een uitgebreid email consult bedraagt €65,00 inclusief btw. 

 

Kort e-consult

Je krijgt uitgebreid antwoord op 1 vraag/thema

De tarieven voor een kort email consult bedragen €45,00 inclusief btwmet behulp van Tarot en orakel kaarten.

Het bedrag van €65,00  of €45,00 dient overgemaakt te worden op volgend rekeningnummer:

IBAN: BE41 7512 0945 8810
BANKINSTELLING: AXA
T.A.V.: Lesley Desmet
MEDEDELING: JOUW VOORNAAM  & NAAM

Zodra wij jouw betaling verwerkt hebben wordt jouw e-mail binnen 48u beantwoord door de consulent van jouw keuze.

THERAPEUTISCH MEDIUM CONSULT

Een therapeutisch medium consult kan inzicht geven in moeilijke situaties en antwoorden bieden op levensvragen. Na het consult heb je meer inzicht in jezelf en je situatie. De inzichten zullen verhelderend zijn en je zal meer ruimte ervaren. 

Een Medium en Trance Healing  kan inzicht geven in moeilijke situaties en antwoorden bieden op levensvragen en lichamelijke klachten. We gaan tijdens het consult samen kijken naar de oorzaak van een blokkade of een probleem. Door middel van het contact met spirit krijgen we inzicht in wanneer de blokkade of het probleem ontstaan is. Maar ook waarom het jou overkomen is of waarom je ooit een bepaalde overtuiging gemaakt hebt.

Doordat je inzicht krijgt in de situatie kun je het vaak beter begrijpen en doordat je het beter begrijpt kun je er makkelijker mee omgaan en het uiteindelijk zelfs helemaal loslaten. Door contact te maken met spirit kun je negatieve of donkere energie transformeren op zielsniveau en weer vrijer en blijer door het leven!!!

Ik maak gebruik van de volgende methodieken:

- Regressie & Reïncarnatie Therapie

- Energetische familieopstellingen en zielsopstellingswerk

- Hypnose therapie

- Zielencodes (mogelijkheid in kort en uitgebreide versie)

Na het therapeutisch medium consult heb je meer inzicht in jezelf en in jouw situatie. De inzichten zullen verhelderend zijn en je zal meer ruimte in lichaam en geest ervaren. Vaak kunnen daardoor lichamelijke klachten ook overgaan!

ONLINE SESSIE Karmische Koorden doorsnijden

 

Blijf je vastzitten in een hardnekkig (relatie)patroon van bijvoorbeeld een bepaalde afhankelijkheid, negativiteit ten opzichte van de ander of elkaar en/of aandachtstekort, dan is de kans groot dat je te maken hebt met karmische koorden die doorbroken mogen en willen worden. Dan ontstaat er weer lucht en ruimte en een opening voor liefde. De negativiteit van slachtofferschap en daderschap houdt op te bestaan en de les is volledig geleerd als jij daarbij je eigen verantwoording volledig terug neemt (daar wordt je indien gewenst bij geholpen). 

Met het doorsnijden van alle koorden die te maken hebben met een bepaalde persoon, situatie of in het algemeen wordt je losgekoppeld van een karmisch verleden en houdt de impact ervan in het Nu op, waardoor je weer terugkeert naar vrijheid. 

Tijdens de sessie worden beschermd en wel eerst je 7 hoofdchakra’s geschoond van negatieve disharmonieuze energieën om herinneringen te wissen en gaan we op zoek naar die chakra’s waar koorden bevestigd zijn. Dat doen we samen of kun je ook laten doen (het is namelijk zichtbaar via je geestesoog of voelbaar). In samenwerking met Aartsengel Michaël worden daarna de banden verbroken en de restjes van de koorden uitgebrand. 

Daarna ontvang je heling om energieblokkades op te lossen en de energie in jou weer volledig te laten doorstromen, ook vindt er daarna verdere genezing plaats, ook om nieuwe banden te voorkomen.

 

 

 

PERSONALITY PROFILE

This comprehensive, in-depth numerology reading reveals over 40 aspects in your chart, including several not found in any other numerology reading.

The depth and accuracy of this reading is legendary.

 • Learn which traits were given to you at birth, why you are drawn to the things you are, what makes you unique, and how others see you
 • Explore your temperament, talents, strengths and weak points - and how to balance them to smooth the road ahead
 • Understand the crucial overview of the combined influence of your Core Numbers to recognize how these differing aspects of your personality work together or create challenges – unique to Decoz reports
 • View specific opportunities and challenges you are likely to encounter during different periods of your life
 • Understand the important cycles that impact you from birth through maturity (there are 7 of them) and how to secure the most from them
 • Explore your Karmic and Master numbers, Life Path, hidden desires, and the numbers that balance you
 • Acquire a new perspective of your strengths, motivation, and true purpose

 

PERSONALITY PROFILE AND YEARLY & MONTHLY FORECAST

This extensive personal numerology reading combines your Personality Profile and Yearly/Monthly Forecasts

Your Personality Profile analyzes your personality, strengths, weaknesses, and talents – with advice on how to balance them for heightened success.

The Yearly Forecast gives you a heads up on the influences headed your way during the coming year, including specifics for each month.

Includes your lifetime cycles (all 7 of them), Yearly Forecasts for two years, and 12 Monthly Forecasts.

 

RELATIONSHIP COMPATIBILITY PROFILE AND FORECAST

Numerology offers insights that help you maintain harmony and grow together.

The most comprehensive relationship analysis anywhere.

Yearly and Monthly forecasts for both parties are included – with an overview of how the forecasts differ and advice on how to manage them.

Will you both have a playful month? Will one feel introspective while the other is on the go? Look ahead to discuss differences and keep communication open.

This reading combines the full Relationship Profile and Relationship Yearly and Monthly Forecasts to give you a comprehensive analysis of the things you have in common and the areas where you differ.

Understanding your partner's needs and challenges can improve the strength and quality of your relationship.

 

Ultimate Numerology Report

The Most Complete Numerology Reading Available Anywhere!

We combined our four most personal, in-depth readings into a single reading to give you the broadest range of information about you and your future.

Your Personality Profile describes your inborn traits, details why you are drawn to the things you are, pinpoints what makes you unique, and explains how others see you…

Your Yearly/Monthly Forecast looks ahead to the energy and influences you will encounter this year, to prepare you for the unexpected changes life can bring. Monthly Forecasts give specifics for each month to help you make the most of each period.

The Diamond Spirit Reading uncovers the connection between your mental, spiritual, and physical arenas. It describes the challenges you will face this year, outlines its their root cause, and recommends a course of action to help you move through this period successfully. Includes two years.

The Talent Profile analyzes your strengths and talents and lists careers that relate to your unique capabilities.

 

Family Tree Numerology

Your Family Tree Numerology Reading analyzes the surnames of your ancestors.

Also called Ancestral Influences, this reading analyzes the surnames of your ancestors to determine to what extent you have inherited their traits - or their numerological DNA.

Last names are an important part of your personal numerology reading. They affect your Karmic Lesson and Hidden Passion charts, and are the sole influence of your Spiritual Transit, an important cycle reflecting your inner/spiritual growth.

In most cultures, children adopt the last name of their father and an in-depth analysis of this name can be very revealing. However, the mother's maiden name is equally important.

Looking back through both branches of your family tree helps you see which side of the family you resemble most closely and which traits you share.

 

TALENT PROFILE

A One-Of-A-Kind Numerology Report

The unique Talent Profile, developed by Master Numerologist Hans Decoz, visually charts your strengths, talents, and weaknesses.

This reading was specifically designed to help with career and business choices, as it examines 74 traits and 39 vocations based on the numbers found in your numerology chart.

Easily oversee graphs and descriptions that reveal your aptitude in a wide range of careers and other areas.

 

Lucky Numbers Report

Bij alle numerologische consulten, gelieve je volledige naam (zoals op ID kaart), je roepnaam waarmee je door het leven gaat en je geboorte datum, plaats, uur, huisnummer , gsm nummer, ondernemingsnummer.

 

TAROT/ ORAKEL CONSULT

Tijdens het consult kijk ik naar jouw huidige energie en hoe dit effect heeft op je realiteit. Je mag voor de legging een intentie zetten waarop je wilt focussen, misschien wil je aan de slag met je spirituele ontwikkeling, werksituatie of sta je voor een keuze.

De tarot is een blauwdruk van de menselijke psyche en kan veel inzicht geven in ons gedrag, onderbewuste en gevoelens. Een kaartlegging is een prachtige manier om vragen te onderzoeken en situaties vanuit een hoger perspectief te bekijken. Het schijnt licht op je zielspad en brengt je in contact met jezelf en je intuïtie. 

Je ervaart op dit moment dat je leven niet stroomt zoals jij het het wenst. Je loopt zo goed als bijna compleet vast.


Zit jij met vragen waarop je een antwoord wil?


-Heb je nood aan inzichten die een nieuw licht werpen op je levenspad?
-Sta jij voor een belangrijke beslissing en wil jij de zaak vanuit een ander perspectief bekijken?
-Wil je meer helderheid over je talenten en mogelijkheden?


Een tarot/ orakel legging consult helpt je om vanuit een ander perspectief naar je leven te kunnen kijken en kan inzicht en rust brengen in het oog van de storm.

 

U ontvangt van mij een e-mail consult met foto's en ingesproken boodschap via whatsapp.

U boekt dit consult door online betaling en stuurt een e-mail met uw vragen (3 vragen maximum) naar lesley.desmet@telenet.be of via het contactformulier. Binnen de week zal ik het consult beantwoorden vanaf ik de betalig heb ontvangen.