Hallo ik ben Lesley

IN CONNECTION WE GROW…

Holistisch & Spiritueel Coach en Energetische Healer

Je coach, procesbegeleider, facilitator, energetisch zielenpad therapeut en je ‘professionele vriend’ (29/05/1982). Ik wil je graag samen met de kudde ondersteunen om Meester te worden over je eigen leven….

Als je Ziel de toestemming krijgt en onderdeel is van het verhaal, wordt alles plots liefdevoller, mooier en authentieker…

Mij kan je een holistisch healer-coach noemen. Dit betekent dat ik bij mijn coaching sessies alle relevante factoren meeneem die van invloed zijn op je gedrag. Ik heb niet alleen aandacht voor de mentale aspecten van je gedrag (gedachten en overtuigingen), maar ook voor je gezondheid en je lichamelijke, emotionele spirituele en energetische aspecten.

 

Holistische aanpak van het coachen en energetisch helen 

Natuurgeneeskundige therapeuten/coachen werken vanuit een holistische visie dat wil zeggen dat ze de mens zien als een geheel van mentaal, emotioneel en fysiek niveau. Alles is met elkaar verbonden. Een klacht of ziekte geeft aan dat de harmonie verstoord is en de behandeling is erop gericht om het evenwicht op alle niveaus te herstellen. Als je langdurig uit balans bent op het mentale vlak (zoals angsten, piekeren of stress) kan dit uiteindelijk leiden tot emotionele onbalans (zoals somber voelen, snel huilen of gauw boos worden). Dit kan weer tot gevolg hebben tot lichamelijk onbalans in de vorm van allerlei (pijn)klachten en ziektes.

 

Hoogsensitiviteit en gevoeligheid is het sturend vermogend van morgen… Daar liggen nog zo veel ongekende en niet ontdekte mogelijkheden.

De energiebalans van ieder mens is wel eens in meer of mindere mate verstoord. Dit kan leiden tot allerlei fysieke en emotionele klachten. Mijn coaching sessies helpen om jouw geest en lichaam weer in evenwicht te brengen. Hierbij maak ik gebruik van verschillende technieken, zoals healings (volgens o.a Reiki en Sjamanisme principes) in combinatie met therapeutische coaching gesprekken. Na een dergelijke coaching sessie ontstaat er meer innerlijke rust.

 

Wat is energetische sessie of healing?

Trauma, emotionele en mentale stress , onverwerkte gebeurtenissen en andere blokkades kunnen opgeslagen worden als negatieve energie  in ons lichaam, waardoor we ons minder goed voelen en klachten kunnen ervaren. Energie kunnen we voelen. Als we ons ziek voelen of ergens pijn hebben, zijn we zelf al geneigd onze handen precies daar te leggen waar de meeste energie nodig is.

Energetische healing vergemakkelijkt het helingsproces door blokkades in ons lichaam op te heffen, de energie te herstellen, zodat alle energie terug vrij kan stromen. Ons lichaam komt weer in evenwicht van waaruit het in staat is om op eigen kracht zichzelf te genezen.

Energetische healings kunnen ook helpen om problemen te identificeren voordat ze zich manifesteren als pijn of soortgelijke vervormingen in het fysieke lichaam. Het opent ons bewustzijn op gebieden die aandacht komen vragen en die we moeten verwerken om ons leven in balans te brengen en gezondheid, harmonie en vitaliteit te behouden.

Een healing sessie kan ook aanvullend dus naast reguliere coaching sessies worden toegepast. Het is een veilige en natuurlijke en holistische behandelwijze.

 

Energetische Healing heeft een positieve werking bij:

 • Stress en Burn-Out
 • Rouw -Verlies- Trauma
 • Depressie
 • Slapeloosheid
 • Anders leren vasthouden en het verwerken van emoties, fobieën en angsten…
 • Lichamelijke klachten
 • Spirituele zoektocht

Voor wie?

Mogelijk voor iedereen die ervoor open staat…

Tijdens de sessie is het aangewezen om makkelijk zittende kleding te dragen. U houdt uw kledij aan tijdens de behandeling.

Een belangrijke oorzaak van lichamelijke klachten , depressies en veel voorkomende auto-immunziektes is volgens de orthomoliculaire geneeskunde de algemene verzuring van ons lichaam.
Ons immuun systeem start bij onze spijsvertering…

Al sinds ik een klein meisje was kon je me altijd in de natuur rond en bij de dieren vinden. Soms al pratend met de dieren, maar ook heel vaak genietend in rust…. Wist ik veel als kind dat het hier toen ging om authenticiteit, het nu-moment en puurheid te ervaren bij de dieren… Of heb ik dat juist van nature uit als kind altijd zo intuïtief aangevoeld…. en zijn natuur en paarden mijn krachtbronnen sinds mijn kindertijd…

De aantrekkingskracht met de paarden was groot…. Kijk in de ogen van een paard en je ontmoet als het ware de verbinding met je ziel. De magie zit in weinig woorden….

 

Horses carry the wisdom of healing in their hearts and offer it to any human who posses the humility to listen….

 

Vanuit mijn hart heeft zich een gevoel ontwikkeld dat ik dienstbaar wil zijn aan de anderen. Vanuit deze intentie wil ik mijn rol als coach met behulp van paarden vorm geven. Het leven gaat niet altijd over rozen. Net zoals zo velen onder ons heeft het leven mij niet gespaard en heb ook ik onderweg al enkele rake klappen moeten incasseren.

Ik ben iemand die altijd bruist van energie, enige tijd geleden was dit echter anders. Dus ik weet precies hoe het aanvoelt om op een emotionele rollercoaster te zitten waaraan je precies niet kan ontsnappen of het gevoel te hebben dat je kompas gewoon blijft ronddraaien….

Paarden en de natuur hebben mij door inzicht en bewustwording in mijn eigen proces, een kantelmoment in mijn eigen leven gegeven. Een opportuniteit die ik dan ook met beiden handen heb vastgenomen en mij elke dag zal voor blijven inzetten en mij hierin bekwamen. Coachen met behulp van paarden…

 

Tijdens mijn eigen proces heb ik ook mijn eigen stal eerst moeten uitmesten… een continue proces als Lesley, maar ook als coach. De opleiding was tegelijkertijd een struggle met mezelf, maar ook thuiskomen en eindelijk landen in beroepskeuze….wat een ware verademing is gebleken.

In hart en ziel ben ik ben ik een Horse Reflected Coach met een healer met een Inca-sjamanistische levensvisie. In de combinatie van beide visies kom ik thuis als coach met behulp van paarden en energetisch therapeut.


Het systemisch werken met en zonder paarden valt voor mij samen met een deel van het medicijnwiel van de Inca-sjamanen, waar we onze voorouders gaan eren en hierdoor de oude wonden van de voorouders gaan helen….

 

De sjamaan droomt de wereld in wording en bewandelt in schoonheid zijn pad.

Don Manuel Quispee : “Ieder mens heeft een toekomst, maar er zijn weinig mensen die een bestemming hebben. Voor een bestemming dien je jezelf beschikbaar te maken. Wanneer je jezelf niet beschikbaar maakt dan waai je mee met de winden die over de wereld waaien”.

 

Mijn missie:

Vanuit de natuur, heel ik samen met mijn kudde de energetische liefde in jouw rivier. Zodat je vanuit jouw stroming op je plekje kunt staan en je je kan voeden uit de krachtbron van je ziel en je kunt grazen aan de oevers van het verleden.

Meer info over begeleiding met paarden kunt u vinden onder rubriek paard als spiegel.

 

Your wound is probably not your fault, but your healing is your responsibility! of De wonde is niet uw fout, maar het helen van de wonde valt onder uw verantwoordelijkheid...

Ik word ondersteund door een kudde van 3 paarden , en ik werk buiten op een locatie waar ze echt paard kunnen zijn. Als het weer het toelaat werken wij meestal in de vrije natuur, dus buiten in de weide van de paarden.

Een patroon is een les die zich blijft herhalen tot dat je het voelt en er aandacht aan gegeven wordt… Het is een helingsproces waar aanvaarding en vergeving centraal staat.

Met hypnose en regressie therapie doorbreken we je patronen bij de wortel zodat blijvende verandering geïntegreerd kan worden. Hier werken we op niveau van het onderbewuste, dat is was 95 % van ons gedrag vandaan komt.

Ik combineer energetisch familie opstellingswerk met reïncarnatie therapie en lezen van zielencodes en zielenopstellingswerk. Om zo te weten te komen wat jouw zielenpad, missie en levens thema is. Intergenerationeel trauma kan tot 7 generaties ver onbewust blijven doorwerken, ook de ziel heeft wijsheid en trauma uit vorige levens. Wat als je vandaag tegen belemmeringen aanloopt, die wel eens een ander leven kunnen komen?

 

Holistic Systemic SoulWork

Lesley Desmet

 

Mijn stijl & methodieken binnen begeleiding en coaching

Al mijn  1 op 1 sessies en trajecten zijn volledig op maat en op jou afgestemd! Ik kan putten uit een aantal methodieken die ik mezelf heb eigen gemaakt en heb geintegreerd in mij eigen methodiek.

 • Rustgevende setting: Tijdens de sessies in mijn binnen praktijk zijn steeds de honden aanwezig, wandelend in de natuur of activiteiten tussen de paarden. Een wereld van verschil die wonderen doet!

 • Bewustwording & ervaringsgericht: kom al je zintuigen prikkelen door te voelen, te zien en te ervaren…

 • Contextuele & Systemische benadering: alles vormt een geheel, gedragspatronen ,omgevingsfactoren en (familie)systemen  tellen ook mee…

 • Energetisch werk is werken met energie. En energie is een ruim begrip, alles is namelijk energie en zo is alles met elkaar verbonden. Voor mij is energie gelijk aan levenslichtkracht en bewustzijn.Ontdekken van zielencodes.
 • Regressietherapie: met regressietherapie kun je in een notendop gezegd onverwerkte ervaringen en traumatische gebeurtenissen uit het verleden alsnog verwerken. Met als doel je klacht oplossen of sterk verminderen.
 • Reïncarnatie therapie:

  Reïncarnatietherapie gaat ervan uit dat de ziel naast ervaringen in het huidige leven ook ervaringen van voor dit leven bevat. Binnen de reïncarnatietherapie werken we in verschillende ervaringsgebieden: het huidige leven, kindsdelen, geboorte, prenataal, conceptie, tussenbestaan en vorige levens.

  Binnen deze verschillende gebieden richten we ons op het herstellen van je natuurlijke levenskracht, zodat het ervaren van de verbinding met jezelf en de wereld om je heen weer de basis kan vormen van waaruit je leeft.

Tarieven

Tarieven HealingHorse@Work

 

Individuele trajecten (prijzen zijn inclusief btw)

Ik werk zowel met paarden of  mijn 2 honden tijdens het begeleiden van de sessies.

Volwassenen:

 • Individuele intake en coachsessie bij de paarden (90-120 minuten) – 125 euro
 • Individuele vervolg sessies – (90 minuten) – 100 euro 
 • Voice Dialogue sessie – 100 euro
 • Individuele Systemische of familie-opstelling- 125 euro
 • Loopbaanbegeleiding kan betaald worden met VDAB loopbaancheques 40 euro per cheque

Voor hypno-, regressiet en reïncarnatie therapie/ EMDR

 • Intake sessie (90-120 min)-125 euro
 • Therapiesessie met honden/paarden jongeren vanaf 16 jaar en volwassenen (60-90min)  –  100 euro
 • Therapiesessie met honden/paarden kinderen vanaf 5 tot en 15 jaar (60min)  –   75 euro
 • Stoppen met roken/ afvallen – 125 euro per sessie
  (vaak tussen de 2 à 4 sessies. Zelf te kiezen).
 • Vervolgsessies: EMDR/ Regressie/Hypnose/ Reïncarnatietherapie-100 euro

Healing en Reading

 • Online Energetische healing/ Ahasha Reading (45 min)– 65 euro
 • Online Energetische reading Tweelingenzielenreis  (45 min)– 65 euro
 • Online Tandem Reading voor Huisdieren/ paarden – 65 euro
 • Kundalini reiki sessie in combinatie met systemisch werk- 125 euro
 • Zielenlezing volgens angeologie (90 min)-150 euro
  (karmische banden behandelen, geboortetrauma reiki, vorige levens reiki, huis reiniging, DNA reiki)

 

Gezinnen & kinderen

 • Intake met meerdere gezinsleden – (120 minuten) – 150 euro
 • Individuele coaching kinderen tot en met 15 jaar (60 minuten) – 75 euro
 • Vervolgsessie voor volwassenen /of samen met de kinderen (90 minuten) – 100 euro
 • Groep familieopstellingen zijn met representanten– Prijzen op aanvraag/ zie workshop pagina

Alle prijzen voor particulieren zijn inclusief BTW, ook voor de aangeboden workshops en opleidingen.

Betalingen:

Ter bevestiging van uw afspraak vragen wij om het bedrag van de eerste sessie met instant overschrijving over te maken op toegestuurde bankrekeningnummer.

Betalingen kunnen cash of via de payconiq betaal applicatie op je smartphone.

Zelfstandigen of bedrijven ontvangen een factuur en kunnen eveneens per overschrijving betalen indien gewenst.

Een sessie/ workshop annuleren:

zie praktische informatie

Voor bedrijven 

Prijs op aanvraag (exclusief btw)

Praktische Informatie

Bij coaching sessie met de paarden en wandelcoaching:

De coaching sessies vinden buiten plaats dus kleed jezelf naar het weer.
Denk aan warme, waterdichte kleding en dichte schoenen/laarzen bij slecht weer. Kledij en schoeisel die dus mogen vuil worden.

Veiligheid

Het betreden van de locatie en omgeving met de paarden is op eigen risico. Uiteraard zorg ik voor de veiligheid tussen mens en paard.

Bang van paarden is dit een probleem?

Meestal  denken mensen dat ze voor psychologische begeleiding of coaching met behulp van paarden, een voorliefde voor paarden nodig hebben. Niets is minder waar, alle activiteiten vinden plaats tussen en rond de paarden. Hierbij is geen sprake van paardrijden of op het paard gaan zitten.

Een paard is een imposant dier en kan wat angst geven bij coachees/ clienten. Wat hierbij belangrijk is, is te ontdekken waarvoor die angst werkelijk voor staat. Wat doet die angst met jou en welke betekenis geef je hieraan? Wie of wat zijn paarden in jouw beleving en waar gaat dat nu écht over?

 

Bij andere sessie :

Zorg altijd voor comfortabele kledij tijdens een sessie of begeleiding die vuil mag worden.

Als ik niet met de paarden werk, zijn mijn 2 trouwe viervoeters (Honden) aanwezig tijdens de sessies als hulpbron.

Jouw eigen paard inzetten bij coaching?

Ook is het mogelijk om je eigen paard als ‘spiegel’ in te zetten. Eventueel kan ik naar jouw locatie toe komen zie overzicht tarieven.

Betalingen:

Ter bevestiging van uw afspraak vragen wij om het bedrag van de eerste sessie met instant overschrijving over te maken op toegestuurde bankrekeningnummer.

 

Betalingen kunnen cash of via de payconiq betaal applicatie op je smartphone.

Zelfstandigen of bedrijven ontvangen een factuur en kunnen eveneens per overschrijving betalen indien gewenst.

Een sessie annuleren:

Elke mens wil graag comfortabel geholpen worden. Daarom probeer ik ook een planning te hanteren die ook voor mij de nodige tijd en ruimte geeft om er ten volle voor u te zijn.

 U bent welkom met alles wat van jou is…

Mocht een eerder vastgelegde afspraak voor u toch niet lukken dan kan u deze kosteloos annuleren tot 48 uur voor de aanvang van de sessie. Dit kan zowel telefonisch als per email.

Ik voel me wel genoodzaakt om de sessie aan te rekenen indien u laattijdig (minder dan 48u voor de aanvang van de geplande sessie) de afspraak annuleert. Hierbij zal een factuur per email worden verstuurd. 

 In geval van overmacht (ziekte, overlijden, ongeval) kan mits het voorleggen van de juiste attesten de sessie toch kosteloos worden geannuleerd. Hiervoor vraag ik u om dit telefonisch te melden alsook de nodige bewijzen per mail door te sturen. 

Een Workshop annuleren:

Een groepsworkshop kan kosteloos geannuleerd worden 7 dagen voor aanvang van de workshop.Nadien is dit niet meer mogelijk. Daar het voor groepsworkshop gaat over het aantal aanwezige personen en voor opstellingswerk dit noodzakelijk is. Dit gaat over een commitment aangaan tot inschrijven en deelnemen aan een groepsworkshop.

Bij ziekte of overmacht kan het betaalde ticket worden omgeruild voor een workshop op een latere datum. 

Indien de organisatie moet annuleren wegens te weinig deelnemers kan in overleg een niauewe datum worden afgesproken, indien dit niet mogelijk is, is een terugbetaling mogelijk.

ANNULATIEVOORWAARDEN WORKSHOP-TRAININGEN

 Langdurig traject stopzetten?

Indien u overweegt om een gevolgd traject te onderbreken of stop te zetten, heb ik daarvoor  uiteraard alle begrip!
Wel vraag om mij hiervan persoonlijk op de hoogte te stellen per e-mail of per telefoon zodat we toch nog even samen kunnen afstemmen en bekijken of er nog iets nodig is om toch te kunnen afronden.

Lieve mens,

Ik dank je alvast voor het vertrouwen en voor je begrip!

 

 Lesley Desmet

RELEVANTE OPLEIDINGEN & INWIJDINGEN

Relevante gevolgde opleidingen:

 • Bachelor Bussiness Management- Artevelde Hogeschool Gent
 • Basis opleiding Life Coach
 • Inwijding Reiki eerste graad en tweede graad
 • Healing en reading voor dieren- Kristina Boey
 • Sjamanisme opleiding- Pascalle Lafutte
 • Akasha Kronieken -Khon Mai Groningen
 • Level 1 Horse Reflected Coach- I for Horse Academy EMCC certificatie
 • Level 2 Horse Reflected Coach- I for Horse Academy EMCC certificatie/ Anita Van Vlerken
 • Team coaching- I for Horse Academy EMCC certificatie/ Anita Van Vlerken
 • Systemische begeleiden vanuit de Kudde en (familie) opstellingen - I for Horse Academy- Ria Verlinden/ The 7th C Coaching
 • Rouw te Paard (Rouw en verlies begeleiding)- Martine Huurman-I for Horse Academy
 • Trauma te Paard (Traumabegeleiding) -Martine Huurman-I for Horse Academy
 • PaardenPraatPlaten/ Systeemklapper/ Praktijkklapper- Charlotte Van Iersel- CV Coaching
 • Stop Burn-out/Talentenfluisteraar Workshop- Luk Dewulf- I For Horse
 • Loopbaanbegeleiding bij Erkend loopbaancentrum VDAB
 • Hypno en regressie therapeut - Hans Geervliet-Hypnovision/ Silva methode
 • De Kudde Uiteen (ouder-kind relatie vs scheiding)- Martine Huurman- Beleving in beeld/I for Horse
 • Voice Dialogue- Freya Van Den Bossche/ Arianne Bakens- I For Horse
 • Verslaving als Signaal- Martine Huurman- Beleving in beeld /I for Horse
 • Opstellen van ziekte symptomen- Stephan Hausner
 • Inwijding Master Kundalini Reiki
 • Tafelopstellingen-SMARA OPLEIDINGEN-Jannie IJzendoorn
 • The Four Winds opleiding- Alberto Villoldo
 • EMDR- John Martinus- Educas Nederland
 • Insights Discovery
 • Grondbeginselen van Human Design 5G
 • Inwijding MAHATMA ENERGIE
 • Inwijding Gouden Zilveren Violette Vlam & Opgestegen Meesters Empowerment
 • Inwijding Atlantis lichttempel & Oceanae Hoge priesteres van Atlantis
 • Inwijding Licht van Lemurië & Priesteressen van Lemurië
 • Inwijding Reiki Seichem Master/ Isis Seickem Reiki/ Sekhem Seichem Reiki
 • Inwijding Ra- Essentie & Ra-Sheeba- Eye of Horus
 • Inwijding Dolfijnen Reiki
 • Inwijding Diamant Reiki- Kristal Reiki-DNS Reiki-Geboortetrauma Reiki- Plaats Reiki-Vorige Levens Reiki